Το προηγούμενο διάστημα η ακαδημία ποδοσφαίρου της Φινλανδικής ομάδας FC Viikingit (Βίκινγκς) επισκέφτηκε τον Πλατανιά και στο πλαίσιο της παρουσίας της στα Χανιά έδωσε φιλικά παιχνίδια με τους \”ερυθρόλευκους\”, τον Άρη Σούδας και τη Σπάθα.
Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, αλλά και το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Πλατανιά Χανίων, μετά το πέρας των πρωταθλημάτων υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Χανίων, επιθυμεί να συγχαρεί:

1. Όλους τους μικρούς πρωταγωνιστές όλων των ομάδων για την παρουσία τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Πρέπει να νιώθουν όλοι νικητές για την ευγενή άμιλλα και τη σωστή προσπάθεια που επέδειξαν, με αθλητικό πνεύμα και με σεβασμό στον αντίπαλο. Πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να σκύψουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (παράγοντες, προπονητές, γονείς, διαιτητές κ.λπ.) πάνω στα μικρά παιδιά και να τους δώσουμε τα εφόδια εκείνα που θα τα βοηθήσουν να μεγαλώσουν πρωτίστως ως σωστοί άνθρωποι και ακολούθως ως ολοκληρωμένοι αθλητές. Απώτερος στόχος μας είναι να αναδείξουμε κάποια παιδιά για τη μεγάλη ομάδα μας προκειμένου να καταφέρουν να αγωνιστούν σε κορυφαίο επίπεδο.

2. Τα παιδιά της Ακαδημίας για την παρουσία και την προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, την οποία, όπως έχουμε ήδη κάνει γνωστό, αφιερώνουμε στη μνήμη του αδικοχαμένου Ζαχαρία Καραντωνάκη και στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, για την προσφορά της στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Επίσης, κάνουμε γνωστό, με μεγάλη μας χαρά, ότι η ομάδα της Κ15 θα συμμετέχει κανονικά την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Super League, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά της ηλικίας αυτής να αγωνιστούν στα γήπεδα της Super League και να αποκτήσουν εμπειρίες και εφόδια, που θα τα βοηθήσουν στη μετέπειτα εξέλιξή τους.

3. Την Ε.Π.Σ. Χανίων για τη διοργάνωση όλων των πρωταθλημάτων υποδομών, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Ακόμη, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Πλατανιά Χανίων επιθυμεί να ευχαριστήσει φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, που μας στήριξαν με διάφορους τρόπους.

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί τους:

– Καθαριστήριο Πεντάρη, Αγία Μαρίνα.

– Ροδάνθη Αναστασάκη και ΣΙΑ Ε.Ε.

– Δημήτρης Ράδιο Σίτυ – Καλαμώνας, Δράμα.

– Κρεοπωλείο Λεωνίδα Μαθιουλάκη, Πλατανιάς.

– Βοτανικό Πάρκο Χανίων.

– Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Βασίλη Φραγκιουδάκη.

– Μανώλη Αλιφιεράκη, καρδιολόγο.

– Παναγιώτη Ποντικάκη, φαρμακοποιό.

2. Επίσης, ευχαριστούμε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Βίκινγκς» από τη Φινλανδία για την «παρέα» που κάναμε στον Πλατανιά καθώς και τις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε η συγκεκριμένη Ακαδημία: Άρη Σούδας και Σπάθα Κολυμπαρίου.

Τέλος, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Πλατανιά Χανίων εύχεται υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι.»

Για φωτογραφίες από την επίσκεψη της φινλανδικής ακαδημίας ποδοσφαίρου πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook