Σήμερα το βράδυ στις 9 μ. μ., στο μικρό κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις (είσοδος από τη Λ. Πλαστήρα), αμέσως μετά τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ, η Άσπα Κυρίμη παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Ο Στράτης Θαλασσινός κι ένα μικρό ναυάγιο» βασισμένη στην ποίηση του Γιώργου Σεφέρη.

Αντί για εισιτήριο εισόδου – η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό – όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση των συσσιτίων της εκκλησίας.

Η σκηνοθεσία της παράστασης και η ερμηνεία είναι της Άσπας Κυρίμη, η μουσική επιμέλεια της Αθηνάς Καψετάκη και η εικαστική επιμέλεια του Κωστή Μαμέλη.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές για την ευγενική προσφορά τους, όλα τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης, το δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του κηποθεάτρου Μ. Χατζιδάκις, καθώς και τους χορηγούς της παράστασης: Παγκρήτια Τράπεζα, HAMED Χαλαμπαλάκης (ιατρικά είδη), Οινοτέκα, Μαντζουρανάκη (επιπλώσεις-διακοσμήσεις καταστημάτων), Παγοποιείον και Peggy Sage Nail Bar.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook