Ένα χτύπημα που δέχθηκε ο Κώστας Μανωλάς στο ζυγωματικό έκανε τις καρδιές των ανθρώπων της ελληνικής αποστολής στην Βραζιλία να χτυπήσουν έντονα, λίγες ώρες πριν το ματς με την Κολομβία. Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Σάντος για την ενδεκάδα.
Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, ο αμυντικός του Ολυμπιακού δέχθηκε ένα χτύπημα στο ζυγωματικό και σωριάστηκε στο έδαφος.
Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής έπεσε πάνω του, ενώ ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του ήταν εμφανώς ανήσυχοι.
Τελικά, μετά από λίγο ο Μανωλάς σηκώθηκε, ενώ κατάφερε να ολοκληρώσει χωρίς πρόβλημα το οικογενειακό διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο.
Από κει και πέρα, ο Φερνάντο Σάντος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Κολομβία. Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε μαζί βασικούς και αναπληρωματικούς και έτσι θα μάθουμε τους “εκλεκτούς” του λίγο πριν την σέντρα.
Στη μία ομάδα ήταν Καρνεζης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Ταχτσίδης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονε, Σάμαρης, Σαμαράς και Γκέκας, ενώ στην άλλη οι Γλύκος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Βύντρα, Χολέμπας, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης, Φετφατζίδης, Σάλπιγγίδης, Μήτρογλου.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook