Τα \”κυανέρυθρα\” του Πανιωνίου ετοιμάζεται να φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Βασίλης Σκούρτης.

Σύμφωνα με το panionianea.gr ο γεννημένος στα Χανιά Αλβανός επιθετικός είναι κοντά στον \”Ιστορικό\”, ο οποίος τον είχε αποκτήσει το 2010 με ελεύθερη μεταγραφή από Λάτσιο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στη Ρόντα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα ο Σκούρτης στη Νέα Σμύρνη θα συναντήσει τον παιδικό του φίλο Μάνο Ζαχαράκη.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Σκούρτη βρίσκεται ο Πανιώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr.



Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 22χρονο Αλβανό επιθετικό και δεν αποκλείεται σύντομα να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του.

Ο Σκούρτης είναι γνωστός στην… Πλατεία, καθώς έχει φορέσει ξανά την φανέλα του Ιστορικού την σεζόν 2010-11, ενώ στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο. 

Ο υψηλόσωμος επιθετικός \”ανδρώθηκε\” ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Άγιαξ και εν συνεχεία ήρθε στην Ελλάδα και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Λάτσιο, από την οποία και τον απέκτησε ο Πανιώνιος το 2010 με ελεύθερη μεταγραφή.

Στην Ελλάδα εκτός από τον Πανιώνιο και τον Θρασύβουλο φόρεσε και την φανέλα του Πλατανιά, ενώ από το δεύτερο εξάμηνο του 2011 μέχρι και πέρυσι αγωνίστηκε στις πορτογαλικές ομάδες Βιλαβερντένσε (τρίτη κατηγορία, 15 συμμετοχές, 3 γκολ) και Τοντέλα (δεύτερη κατηγορία, 9 συμμετοχές, 2 γκολ).

Τελευταία του ομάδα ήταν η Ολλανδική Ρόντα, με την οποία την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 8 συμμετοχές, 1 γκολ και μία ασιστ.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook