Ένας ακόμη θάνατος σημάδι των καιρών μας. Ένας ακόμη θάνατος που έφερε στο φως το καθημερινό δράμα μιας 35χρονης γυναίκας, που πολλοί γνώριζαν μα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ή δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ουσιαστικό για να το αποτρέψει. 
Ουσιαστικά, για να πάψει το φαινόμενο άνθρωποι να πεθαίνουν μόνοι και αβοήθητοι στους δρόμους ή στα διαμερίσματά τους, υπό συνθήκες παρακμής και εξαθλίωσης, με απανωτά περιστατικά να έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στην Κύπρο.
Η νέα τραγωδία έχει ως θύμα της –και άτυχη πρωταγωνίστρια– μια 35χρονη γυναίκα από τη Λεμεσό. Η γυναίκα εντοπίστηκε από περαστικό σωριασμένη στο ισόγειο εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας, στην κεντρική περιοχή της Τζαμούδας. Ο πολίτης αντιλήφθηκε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.
Μέλη της Δύναμης προσήλθαν στη σκηνή, όπου επιβεβαίωσαν την τραγική κατάληξη της γυναίκας. Εξαρχής αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ μετά τη νεκροψία που διενεργήθηκε χθες, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη έπασχε από κίρρωση του ήπατος, στην οποία οφείλεται και το μοιραίο.
Αποκεί και πέρα άρχισε η προσπάθεια για εξακρίβωση των στοιχείων της γυναίκας από την Αστυνομία. Η έρευνα κατέδειξε πως η 35χρονη ήταν ρουμανικής καταγωγής και είχε υιοθετηθεί σε μικρή ηλικία από ζευγάρι Κυπρίων. Αρχικά ζούσε στη Λευκωσία, ωστόσο κάποια στιγμή έφυγε από το σπίτι της για να μείνει μόνη στη Λεμεσό, συχνά σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, ενώ η εξάρτησή της από το αλκοόλ δεν της επέτρεπε να εργαστεί, ένα πρόβλημα το οποίο ήταν εμφανές στους κατοίκους της Λεμεσού που την έβλεπαν να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης.
Για την αναγνώριση της σορού, οι Αρχές εντόπισαν και τη βιολογική αδελφή της εκλιπούσας, η οποία ήταν επίσης υιοθετημένη και διαμένει στην Κύπρο.

newsit.com.cy

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook