Μια νέα ξεχωριστή τάση στην πολυτελή διαμονή, τα υποβρύχια resort, φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν, προσφέροντας στους επισκέπτες τους μια εμπειρία – ζωής!

Εγκαταστάσεις που κόβουν την ανάσα, εντυπωσιακά έπιπλα και χώροι που μοιάζουν να βγήκαν από παραμύθια με γοργόνες προσκαλούν τους τολμηρούς να περάσουν μια βραδιά με συντροφιά τον απαράμιλλης ομορφιάς θαλάσσιο πλούτο κάθε περιοχής.

\"\"

Το Jules Undersea Lodge στη Φλόριντα φέρνει την επανάσταση στα υποβρύχια καταλύματα, καλώντας τους επισκέπτες του να κολυμπήσουν περίπου 6,5 μέτρα (21πόδια) κάτω από την επιφάνεια του νερού για να βρεθούν στο δωμάτιο τους!

Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου δύτη, φορούν τον εξοπλισμό που τους παρέχει το ξενοδοχείο και βουτούν προς το καταφύγιο τους. Εκεί μπαίνουν στο «βρεγμένο» δωμάτιο(wet room), όπου μπορούν να φορέσουν τα στεγνά τους ρούχα

Ο χώρος του δωματίου, φιλοξενούσε ένα ερευνητικό εργαστήριο, το οποίο μετά την πλήρη ανακαίνιση του διαθέτει σήμερα δύο υπνοδωμάτια με τηλέφωνο και συσκευές αναπαραγωγής DVD, ένα σαλόνι με τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο!

\"\"

Κάθε δωμάτιο διαθέτει ένα μεγάλο στρογγυλό παράθυρο, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρατηρούν, κυριολεκτικά από απόσταση αναπνοής, την υποβρύχια ζωή στη λιμνοθάλασσα Emerald.

Τροπικά ψάρια, λυθρίνια, μπαρακούντα και ψάρια υφάλων κάνουν την εμφάνιση τους κάθε ώρα της ημέρας, μετατρέποντας τη διαμονή σε διασκέδαση!

\"\"

Το φαγητό είναι μια ευγενική προσφορά της τοπικής εταιρείας διανομής πίτσας και ο τρόπος παραλαβής της απλά…εντυπωσιακός! Ένας δύτης φτάνει με ένα αεροστεγώς κλεισμένο κουτί, στο οποίο η πίτσα προφυλάσσεται από το νερό.

\"\"

Το κόστος διανυκτέρευσης για δύο άτομα είναι 620 ευρώ τη βραδιά.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook