Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν σάλο περιλαμβάνει το βιβλίο δύο Νεοζηλανδών, το οποίο παρουσιάζει την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines ως σκόπιμη και προσχεδιασμένη.

Πρόκειται για τον πιλότο Ewan Wilson, και τον δημοσιογράφο των Waikato Times Geoff Taylor, που υποστηρίζουν δια της εις άτοπον απαγωγής ότι η τραγωδία δεν ήταν ατύχημα και λένε ότι γνωρίζουν «την αλήθεια πίσω από την πτήση 370».

Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι το τέλος του βιβλίου θα σοκάρει το επιβατικό κοινό. «Για πρώτη φορά θα παρουσιάσουμε μια λεπτομερή ανάλυση της πτήσης, την απίστευτη διαδρομή που πήρε και ποιος πιστεύουμε πως είχε τον έλεγχο του αεροσκάφους όταν αυτό βυθίστηκε στον Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε ο Wilson στην ιστοσελίδα stuff.co.nz.

Η αφήγηση αρχίζει από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στις 8 Μαρτίου και «παντρεύει» τις ζωές των 239 επιβατών και του πληρώματος, η μοίρα των οποίων συναντήθηκε εκείνη την ημέρα σε μια πτήση με προορισμό το Πεκίνο, που θεωρητικά ήταν μια πτήση ρουτίνας. 

Οι συγγραφείς του βιβλίου ταξίδεψαν στην Μαλαισία για να μιλήσουν με τις αρχές καθώς με την οικογένεια του πιλότου του μοιραίου Boeing, Zaharie Ahmad Shah. 

O Taylor λέει ότι οι αρχές ήταν απρόθυμες να παραδεχθούν την αλήθεια. «Για το καλό των συγγενών όσων ήταν στην πτήση, πρέπει να βγει η αλήθεια» επισημάνει.

«Αυτό που συνέβη στο MH370 δεν ήταν ατύχημα. Ήταν εσκεμμένο και υπολογισμένο και δεν έπρεπε ποτέ να επιτραπεί να συμβεί», υπογράμμισε.

Ο Wilson, από την πλευρά του σημείωσε ότι η εξαφάνιση του MH370 μπορεί να αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στην αεροπορία, αναφέροντας ότι τα γεγονότα της 8ης Μαρτίου μπορεί να επηρεάσουν το ποιες αεροπορικές εταιρείες θα επιλέγουν στο μέλλον οι επιβάτες .

newpost.gr