Βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα που από τις μεσημεριανές ώρες θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στα νοτιοδυτικά πελάγη νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, με αυξημένη πιθανότητα για τοπικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Πάντως, λίγες ασθενείς βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν και το πρωί. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι.
Νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook