Μια μοναδική παράσταση, με την αύρα του Γιώργου Σεφέρη να γεμίζει το κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, απόλαυσαν οι φίλοι της ποίησης και του θεάτρου.
Η Ασπασία Κυρίμη παρουσίασε το \”Ο κύριος Στράτης θαλασσινός περιγράφει έναν άνθρωπο\”, τα ποιήματα \”ο Στράτης Θαλασσινός ανάμεσα στους αγάπανθους\”, \”ο Στράτης Θαλασσινός στη Νεκρή Θάλασσα\” και \”Κίχλη\” που αποτελείται από τα ποιήματα \”Το σπίτι κοντά στη θάλασσα\”, \”ο Ηδονικός Ελπήνωρ\” και \”το ναυάγιο της Κίχλης\” και με την ερμηνεία της καθήλωσε μικρούς και μεγάλους θεατές.
Την μουσική της παράστασης επιμελήθηκε η μουσικός και μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Αθηνά Καψετάκη, η εικαστική επιμέλεια έγινε από τον αρχιτέκτονα Κωστή Μαμέλη, ενώ αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία και διατέθηκαν στην Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου.
Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης για την ευγενική προσφορά τους, τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης, το δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του κηποθεάτρου Μ. Χατζιδάκις, καθώς και τους χορηγούς: Παγκρήτια Τράπεζα, HAMED Χαλαμπαλάκης (ιατρικά είδη), Οινοτέκα, Μαντζουρανάκη (επιπλώσεις-διακοσμήσεις καταστημάτων), Παγοποιείον και Peggy Sage Nail Bar.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση, ήταν και η τελευταία δράση του απερχόμενου Δ. Σ. του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου. 
Την Πέμπτη 26 Ιουνίου ο νυν Πρόεδρος Μανόλης Φούμης, παραδίδει τη σκυτάλη της ηγεσίας του Ομίλου στο Ναύαρχο ε.α. Νίκο Χουχουρέλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook