Τραγικό φινάλε σε μια τραγική ιστορία. Ζευγάρι ηλικιωμένων που καταδικάστηκαν το 2001 για το φόνο του τυφλού και διανοητικά ανάπηρου γιου τους, βρέθηκε νεκρό στο δυτικό Σίδνεϋ.
Αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα των Raymond και Margaret Sutton, ηλικίας περίπου 70 ετών, στο σπίτι τους, μετά από μαρτυρίες των γειτόνων που δήλωσαν ότι ενδεχομένως να ήταν νεκροί εδώ και 10 ημέρες. Σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, δεν αναζητείται κάποιος δράστης.
Οι ηλικιωμένοι είχαν δηλώσει ένοχοι τον Απρίλιο του 2001 στην κατηγορία για ανθρωποκτονία του 28χρονου γιου τους, Matthew, ο οποίος ήταν εκ γενετής τυφλός και διανοητικά ανάπηρος.
Το ζευγάρι φέρεται να σκότωσε τον γιο του, μία ημέρα πριν να υποβληθεί σε εγχείριση για πιθανώς θανάσιμη πάθηση που θα μπορούσε να εξαπλωθεί στον εγκέφαλο, εγχείριση που ενδεχομένως να του επέφερε κώφωση για τρεις μήνες και απώλεια της αίσθησης της γεύσης.
Στην είδηση του θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού, ο δικηγόρος που τους αντιπροσώπευε στην υπόθεση, Tony Bellanto QC δήλωσε: «Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση. Ο δικαστής αναγνώρισε ότι ήταν μια ασυνήθιστη υπόθεση και για αυτό το λόγο υπήρξε επιεικής και επέδειξε κατανόηση».
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook