Ο άνθρωπος που έπαιξε κεντρικό ρόλο στην εξάρθρωση του κυκλώματος που γέμιζε τις πιάτσες της Ευρώπης με τόνους ηρωίνης, σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει στο Newsit πως οι έρευνες είναι ακόμα στην αρχή.

Επιβεβαιώνει έτσι τις πληροφορίες για νέες έρευνες, αυτή τη φορά σε νησιωτική περιοχή, όπου φαίνεται πως το καρτέλ των Τούρκων «βαρώνων» και του Έλληνα εφοπλιστή συνεργάτη τους έχει απλώσει τα δίχτυα του και χρησιμοποιεί αυτό το θαλάσσιο πέρασμα, ώστε να προωθεί το λευκό θάνατο στις μεγάλες πρωτεύουσες τις Ευρώπης και βέβαια στην Ελλάδα.

Στο στόχαστρο των Αξιωματικών του Λιμενικού, τις Δίωξης Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής και βέβαια των Ομοσπονδιακών πρακτόρων τις DEA, έχουν μπει συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία φέρονται να είχαν σχέση με τους Τούρκους μεγαλέμπορους ναρκωτικών και κυρίως με τον Τούρκο «βαρώνο» με Βέλγικο διαβατήριο, οποίος αν και παραπληγικός κινούμενος με ηλεκτρικό αμαξίδιο δεν δίσταζε να «ποτίζει» δηλητήριο την ευρωπαϊκή νεολαία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κλιμάκιο με έμπειρους Λιμενικούς, Αστυνομικούς και Αμερικανούς πράκτορες σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της μεγάλης επιχείρησης που θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν σε νησιωτική περιοχή, με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον.

Επίσης συλλήψεις αναμένεται να γίνουν και στο Βέλγιο καθώς έχει ήδη ειδοποιηθεί η ΙΝΤΕΡΠΟΛ αφού πλέον είναι ξεκάθαρο πως μεγάλο μέρος της ποσότητας «μαμούθ» της ηρωίνης που κατασχέθηκε θα κατέληγε στο Βέλγιο προκειμένου να διακινηθεί στην συνέχεια και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

newsit.gr