Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του «2ου camp τερματοφυλάκων» στα Χανιά έχει ξεκινήσει. Οι προετοιμασίες από τον διοργανωτή Γιώργο Μουντάκη και τους συνεργάτες του σε αυτή την προσπάθεια είναι στο τελικό στάδιο και η πόλη των Χανίων είναι έτοιμη να υποδεχτεί αυτή την σημαντική διοργάνωση για δεύτερη σερί χρονιά, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των διοργανωτών, αφού υπήρξαν δηλώσεις από όλη την Κρήτη αλλά και από τερματοφύλακες της Αθήνας. Οι αιτήσεις πλέον έχουν τελειώσει και η διοργάνωση έχει μπει στην τελική ευθεία.
Το καμπ πρόκειται να ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Ιουνίου και θα διεξαχθεί μέχρι και την Παρασκευή 3 του ίδιου μήνα. Στις 17.30 της Τετάρτης (1/6) είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των τερματοφυλάκων, ενώ στις 18.00 θα ξεκινήσει και επίσημα το «2ο camp τερματοφυλάκων» στις εγκαταστάσεις του Calcetto F.C. στα Περιβόλια.
Το καμπ διοργανώνεται από τον Γιώργο Μουντάκη και το Calcetto F.C. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια είναι οι Γιώργος Τσοπάνογλου, Στέργιος Τυπάδης και Αντώνης Συροκάκης. Φέτος θα «κοσμήσει» με την παρουσία του την διοργάνωση ο προπονητής τερματοφυλάκων του φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, Ατρομήτου Αθηνών, Παναγιώτης Μαλιαρίτσης, που θα διδάξει στους συμμετέχοντες τα μυστικά της πιο απαιτητικής θέσης.
To FlashNews.gr  θα είναι «παρών» και σε αυτήν την διοργάνωση καλύπτοντας την με τον καλύτερο τρόπο.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook