Παρά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Κολομβία ο Γιώργος Σαμαράς δηλώνει σίγουρος ότι η Εθνική ομάδα έχει πολλά να δώσει ακόμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Ο Ηρακλειώτης διεθνής επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για το άσχημο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής, αλλά και για τη συνέχεια του Μουντιάλ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε πολλά να δώσουμε στο Μουντιάλ, αλλά νομίζω ότι δείξαμε ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι με την Κολομβία. Ήταν ένα περίεργο ματς. Στα πρώτα 5-6 λεπτά δεν ήμασταν 100% έτοιμοι και δεχθήκαμε ένα κακό γκολ. Μετά από αυτό είχαμε την κατοχή της μπάλας, ασκήσαμε πίεση και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Η Κολομβία δεν είχε τις δικές μας ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Κάτι που σημαίνει πως είτε είναι δίκαιο είτε άδικο το αποτέλεσμα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Στον αγώνα με την Ιαπωνία πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, μέχρι αυτό το ματς, είναι να έχουμε θετική σκέψη. Να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με την Κολομβία και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Η Ιαπωνία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ατομικά τους παίκτες τους και μέχρι την σέντρα θα τους μάθουμε καλύτερα και ως ομάδα. 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πάντα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και είτε είναι στην Αφρική, στην Λατινική Αμερική, στην Ασία ή στην Ευρώπη, είναι μεγάλο συναίσθημα το να είσαι μέλος της Εθνικής σου ομάδας. Μέρες όπως αυτή που γνωρίσαμε την ήττα από την Κολομβία πονάνε. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook