Δυο σημαντικές συναντήσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν αύριο στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, υπό το συντονισμό της Υποδιοικήτριας κας Άννας Τριχοπούλου.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί, με τη συμμετοχή των Δ/ντών Π.Ε.Δ.Υ. και Κέντρων Υγείας Κρήτης, του Δ/ντή ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Ν. Γιαννακουδάκη, του Υπεύθυνου Συντονιστικού Κέντρου ΕΚΑΒ Κρήτης και του Υπεύθυνου Γραφείου Κίνησης και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν: στη συνεργασία ΕΚΑΒ-Κ.Υ.-Π.Ι., τις διαδικασίες ορισμού Δ/ντών στα Κ.Υ. και υπευθύνων για το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας τους, καθώς και γενικότερα διοικητικά ζητήματα.

Η δεύτερη συνάντηση εργασίας, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι Δ/ντές των ψυχιατρικών κλινικών των νοσοκομείων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και η Υποδιοικήτρια του ΠΑΓΝΗ κα Λ. Μπορμπουδάκη, θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι και έχει ως κύριο θέμα συζήτησης, τις θέσεις ειδικευομένων ψυχιατρικής, με στόχο να ορισθούν οι Μονάδες Ψυχικής Υγείας ως χώρος άσκησης της ειδικότητας και ο αριθμός ειδικευόμενων ανά κλινική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook