Για ένα ακόμα καλοκαίρι, οι παραλίες του δήμου Μαλεβιζίου αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, αφού σε αυτές ο επισκέπτης μπορεί να βρει γραφικά κολπάκια, αλλά και οργανωμένες εγκαταστάσεις, με πληθώρα καταστημάτων έτοιμα να τον εξυπηρετήσουν.

Αμμουδάρα, Παντάνασσα, Παλαιόκαστρο, Μαδέ, Λυγαριά, Αγία Πελαγία, Ψαρομούρα, Μονοναύτης, Φόδελε, καθώς και πολλά μικρά κολπάκια μέχρι τα σύνορα με την Π.Ε. Ρεθύμνου, προσφέρουν στους λουόμενους ό,τι επιθυμούν για την καλοκαιρινή τους εξόρμηση.

Η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου (Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.), η οποία και διαχειρίζεται τις παραλίες, φρόντισε έγκαιρα να είναι όλες έτοιμες για να υποδεχτούν τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους επισκέπτες, ενώ σε συνεργασία και με εθελοντικές οργανώσεις, τα συνεργεία του δήμου έχουν καθαρίσει τις ακτές. Τα καθήκοντά τους έχουν αναλάβει και 13 ναυαγοσώστες, ενώ σε λειτουργία χουν τεθεί οι δυο ειδικές καμπίνες Ατόμων με Αναπηρία στην Αμμουδάρα (στις εκβολές του Αλμυρού) και στην Λυγαριά, όπου με τη χρήση ειδικών, πλωτών αμαξιδίων μπορούν τα ΑμεΑ να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και να πραγματοποιούν θεραπείες μέσα στο νερό

Αξίζει τέλος να αναφερθεί, ότι συνολικά έχουν απονεμηθεί εφέτος 7 γαλάζιες σημαίες σε παραλίες του δήμου Μαλεβιζίου, αποδεικνύοντας την καθαρότητα των νερών τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook