Η ηθοποιός μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», ξέκλεψε επιτέλους λίγο χρόνο για τον εαυτό της, αφιερώνοντάς τον στον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στο «Νησί των Ανέμων».

Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις την Αθηνά, στη Μύκονο καλοπερνά. Από εκεί, και συγκεκριμένα από τον Ορνό (αν μπορούμε να διακρίνουμε καλά στη φώτο), η 28χρονη ηθοποιός ανέβασε και ένα στιγμιότυπο που τρέλανε το Instagram, καθώς στην αρετουσάριστη φώτο εμφανίζεται ΜΟΝΟ με το μαγιό της, να έχει ξαπλώσει στην πετσέτα, και να κάνει ηλιοθεραπεία.

oiko2.jpg

oik1.jpg
Στη συνέχεια σε μεγάλα κέφια η ηθοποιός, πόσταρε και ένα στιγμιότυπο όπου παρέα με έναν φίλο της (μην μπερδευτείτε δεν είναι αυτός ο αγαπημένος της), κάνουν αστείες γκριμάτσες στο φακό, με την Αθηνά να είναι εντελώς αμακιγιάριστη όπως μπορείτε κι εσείς να διακρίνετε.

Το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά πάντως για την Αθηνά Οικονομάκου, μιας και τις προηγούμενες ημέρες παρέα με τον αγαπημένο της, είχαν κάνει μια πολύ ρομαντική απόδραση στη Σαντορίνη.

star.gr