Αποκαλύφθηκε το Concept 2020 Vision Gran Turismo, ένα πρωτότυπο της Nissan για το ομώνυμο video game, το οποίο όμως αποτελεί τον προπομπό ενός μελλοντικού Nissan επιδόσεων, κάτι σαν το GT-R του μέλλοντος.

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες του Concept 2020 Vision Gran Turismo, ενός πρωτότυπου οχήματος που σχεδιάστηκε για το περίφημο video game της Sony. Παρόλο που το ιαπωνικό supercar των 2+2 θέσεων σχεδιάστηκε για τα 15α γενέθλια του Gran Turismo, ωστόσο αποτελεί τον προπομπό ενός μελλοντικού Nissan επιδόσεων, όπως λέει και η ίδια η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωσή της.

Το Concept 2020 δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων σχεδιαστών της Nissan Design Europe στο Λονδίνο. Η εταιρεία λέει πως το προηγμένης αεροδυναμικής αμάξωμά του εντυπωσίασε τη μηχανολογική ομάδα του Nissan Technical Centre στο Atsugi της Ιαπωνίας, με τους ανθρώπους της να βρίσκουν πολλές προοπτικές στο πρωτότυπο, συνδράμοντας και αυτοί με τη σειρά τους.

Οπότε, όπως σας είχαμε πει και όταν είχε δημοσιευτεί η πρώτη teaser εικόνα του concept, ουσιαστικά μιλάμε για μια πρώτη γεύση της λογικής που θα ακολουθηθεί στο επόμενης γενιάς GT-R, το οποίο όσο περισσότερα στοιχεία από το πρωτότυπο όχημα υιοθετήσει, τόσο περισσότερο θα μοιάζει με super car.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook