Για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη και τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει μίλησε ο Λούκας Γιώρκας.

«Σε μια σχέση για μένα δεν παίζει ρόλο η διαφορά της ηλικίας» δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής στην εκπομπή «Joy».

Και συνέχισε: «Ίσως σχολιαστεί για ευνόητους λόγους διαφορετικά. Και σε ερωτικό επίπεδο και σε φιλικό επίπεδο η διαφορά της ηλικίας θεωρώ ότι δεν αποτελεί λόγο δύο άνθρωποι να μην είναι κοντά. Αν δυο άνθρωποι επικοινωνούν, μπορεί ο ένας να προσφέρει στον άλλον, μπορούν να συνυπάρχουν… δεν αποτελεί τίποτα εμπόδιο. Όπως η αγάπη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χάσμα ηλικιών ως προς την αγάπη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ασυμβίβαστος στα καλούπια που έχει επιβάλλει η κοινωνία. Ίσως αυτή να θεωρεί φυσιολογικό ένας άντρας να είναι μια μικρότερη γυναίκα, αν όμως κάτι το περιβάλλει αγάπη μπορεί να ξεφύγει από τα όρια που βάζει η κοινωνία».

Ο Λούκας Γιώρκας αποκάλυψε και τι θεωρεί ο ίδιος ελκυστικό σε μία γυναίκα: «Η προσωπικότητα είναι ελκυστική σε μια γυναίκα γιατί αυτή θα φέρει καλή επικοινωνία, εμπιστοσύνη και αν υπάρχει και αγάπη, προσωπικά μπορώ να νιώσω πιο δημιουργικός», είπε χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο πώς τη διαχειρίζεται ο ίδιος τη δημοσιότητα της προσωπικής του ζωής:

«Βλέπω πολύ συχνά τον εαυτό μου στα περιοδικά, αλλά δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που δεν το επιδιώκω, δεν το κυνηγώ αλλά και δεν κρύβω. Όταν περνάω καλά, δεν έχω λόγο να το κρύψω. Δεν θα μπορούσαμε με την σύντροφο μου να είμαστε συνέχεια \”μη μ’ αγγίξεις\”. Θεωρώ ότι χαλάει η ποιότητα της ζωής σου, προσπαθώ να ζω με ποιότητα και να είμαι ελεύθερος. Δεν με φυλακίζουν τα σχόλια», δήλωσε ο τραγουδιστής.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook