Έντονη δραστηριότητα παρουσιάζει ο Ηρακλής Νεροκούρου, με τον Γιάννη Μηνά να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι πρώτες κινήσεις γνωστοποιήθηκαν από τον \”Ήρα\”, που έβαλε στο δυναμικό του τους Γιώργο Τζατζιμάκη από τον Ιδομενέα και Δημήτρη Βακαλουνάκη από τον Α.Ο. Περιβολίων. Ο πρώτος μάλιστα, που κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA C\’ σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει το ρόλο και του άμεσου συνεργάτη του προπονητή της ομάδας.
Παράλληλα επέστρεψαν από την Κ19 του Α.Ο. Χανιά οι Ευγένιος Αμαξόπουλος, Σταύρος Καλανδράνης και από τη Θύελλα ο Δημήτρης Τσιρώνης. Ως μεταγραφές μπορούν να θεωρηθούν και οι Χαμζάι, Μπεϊνόγλου, Μαυρεδάκης, Δελήμπασης, που ολοκλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Τη φανέλα του Ηρακλή θα φοράει για μία ακόμα χρονιά ο Νικάκης, που ανανέωσε τη συνεργασία του.
Από την άλλη παρελθόν αποτελεί ο Χάρης Δοξάκης, που οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στα Κεραμειά
Την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρική γιορτή στα Νεροκούρου, όπου θα υπάρξουν και αρκετές βραβεύσεις.
Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις του Ηρακλή:
«Το Δ.Σ του Α.Ο. Ηρακλή Νεροκούρου ανακοινώνει ότι σήμερα έμεινε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής Χ.Δοξάκης. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας την προηγούμενη σαιζόν και του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Επίσης , την συνεργασία του με την ομάδα θα συνεχίσει την επόμενη σαιζόν ο Α. Νικάκης.
Το Δ.Σ του Α.Ο. Ηρακλή Νεροκούρου ,για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σαιζόν, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τους ποδοσφαιριστές Γ. Τζατζιμάκη , ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Ιδομενέα και τον Δ. Βακαλουνάκη ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Α.Ο Περιβολίων.
Την συνεργασία τους με την ομάδα και την επόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν θα συνεχίσουν ο Ε. Χαμζάι και οι Π. Μπεϊνόγλου , Σ. Μαυρεδάκης που τέλειωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Στην ομάδα επίσης επιστρέφουν ο Δ. Τσιρώνης και οι Ε. Αμαξόπουλος, Σ. Καλανδράνης οι οποίοι είχαν δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Θύελλα Καλάθαινων και την Κ-19 του Α.Ο Χανιά αντίστοιχα, καθώς και ο Γ. Δελήμπασης που τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Και επειδή πλησιάζει η ολοκλήρωση της φετινής ποδοσφαιρικής σαιζόν για τις Ακαδημίες, ο Α.Ο Ηρακλής Νεροκούρου σας προσκαλεί στην ποδοσφαιρική γιορτή που διοργανώνει γι’ αυτές την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 στις 7:00 το απόγευμα στο γήπεδο Νεροκούρου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι αθλητές με τις περισσότερες συμμετοχές στις ομάδες παίδων, προπαίδων, junior και προjunior και οι καλύτεροι μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου της ομάδας μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook