"Χαμός" φαίνεται πως έγινε το βράδυ της Κυριακής στην διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στις Λουσακιές της Κισάμου, απο τις μπαλωθιές που έπεφταν κατα ριπάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας 32χρονος κάτοικος της περιοχής, με τις κατηγορίες των άσκοπων πυροβολισμών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, προχθές το απόγευμα, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που είχε οργανωθεί από τον 32χρονο, στον προαύλιο χώρο της οικίας του, άγνωστοι δράστες έρριψαν άσκοπους πυροβολισμούς. 

Κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης,απο αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δέκα επτά (17) κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι, γεμιστήρας και εκατόν ενενήντα εννέα (199) κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος, αρνήθηκε να κατονομάσει τους δράστες των πυροβολισμών, ματαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την δίωξη και νόμιμη τιμωρία τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.