Τα ονόματα των νέων γενικών γραμματέων στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών έδωσε στη δημοσιότητα η γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Όπως είχε αποκαλύψει το Flashnews.gr απο τις 10 Μαίου (δείτε εδώ), Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης αναλαμβάνει ο γιατρός Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο οποίος είχε διατελέσει και πολιτευτής καθώς και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ.

Αναλυτικά στις γενικές γραμματείες που υπάγονται στο υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Εσωτερικών ορίζονται οι ακόλουθοι:

Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής ο Μαματζάκης Μανώλης, καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο του Sussex, υπεύθυνος του τομέα Τραπεζικής στο School Business and Economics του ίδιου Πανεπιστημίου.

Η κ. Χριστίνα Παπακωνσταντίνου η οποία κατείχε και τη θέση του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, παραμένει στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Οικονομικών.

Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ο Ροκαδάκης Γρηγόρης, Ιατρός.

Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ο Σπυρίδων Σπυρίδων, μαθηματικός, πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και δήμαρχος Πόρου.

Επίσης, Επικεφαλής του ΣΟΕ (Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) ορίζεται ο Στεφανάδης Χριστόδουλος, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής Τραπεζικής του ίδιου Πανεπιστημίου.