Αν και βρέθηκε να προηγείται με 3-1 στο 82\’ η ποδοσφαιρική ομάδα της 115 Πτέρυγας Μάχης των Χανίων ηττήθηκε στην παράταση με 3-5 από την 110 Π.Μ (Λάρισα), στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Πολεμικής Αεροπορίας.
Για να οδηγηθεί στην ήττα η 115 Π.Μ. έβαλε το… χεράκι του και ο διαιτητής, αφού στις καθυστερήσεις καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της 110 Π.Μ., με αποτέλεσμα να γίνει το 3-3 και να οδηγηθεί το ματς στην παράταση. 
Εκεί η Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας με δύο γκολ, το δεύτερο και πάλι με πέναλτι, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο γήπεδο Καθιανών και να σηκώσει την \”κούπα\”.
Η 110 Π.Μ., που είχε πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μανάκα, πριν λίγες ημέρες είχε κατακτήσει στο Αλκαζάρ και το διακλαδικό πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο 14\’ με εκτέλεση φάουλ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Αγγελάκη να ισοφαρίζει στο 23\’ και τον Φραντζολάκη, να σημειώνει το 2-1. 
Στο 51\’ από σέντρα του Φραντζολάκη ο Δημούσης με κεφαλιά έκανε το σκορ 3-1, αλλά η 110 Π.Μ. μείωσε στο 82\’ για να ισοφαρίσει με το πέναλτι που… εφηύρε ο ρέφερι. Στην παράταση στο 104\’ έγινε το 3-4 και στο 115\’ το τελικό 3-5 με πέναλτι.
Η ενδεκάδα της 115 Π.Μ: Τσιάρας, Αρβανίτης, Ιππέκης, Θάνος, Χριστονάκης, Αγγελάκης, Κυρμιτζής, Πλατώνης, Φραντζολάκης, Βούρβαχης, Δημούσης.
Έπαιξαν και οι Αδαμόπουλος, Λάκκας, Κουβάτσης, Σκριάπας
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook