Απίστευτο, αλλά αληθινό! \’Eνας 13χρονος στην επαρχία  Πουντσάμπ της Ινδίας λατρεύεται σαν θεός γιατί γεννήθηκε με μια ουρά που σήμερα ξεπερνά τα 17 εκατοστά. 

Ο λόγος για τον Αρσίντ Αλί Καν που στην πόλη του θεωρείται θρησκευτικό σύμβολο, καθώς οι ντόπιοι πιστεύουν πως είναι η μετενσάρκωση του πιθήκου Χάνουμαν, θεότητα των Ινδουιστών, ενώ  αναφέρονται σε αυτόν αποκαλώντας τον Μπαλατζί. 

\"\" 

Ωστόσο, ο Αρσίντ είναι αναγκασμένος να κινείται χρησιμοποιώντας αναπηρική καρέκλα και ο ίδιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει αφαίρεση της «ουράς» που του έχει προκαλέσει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

\"\" 

«Αυτή η ουρά δόθηκε σε εμένα από το Θεό. Με λατρεύουν γιατί προσεύχομαι στο Θεό και οι επιθυμίες των ανθρώπων που έρχονται σε εμένα πραγματοποιούνται», λέει ο 13χρονος, προσθέτοντας πως «δεν νιώθω ούτε καλά ούτε κακά για την ουρά μου». 

\"\" 

Ο… μικρός θεός ζει με τον παππού του και τους δυο του θείους, αφού ο πατέρας του 
πέθανε όταν ήταν τεσσάρων ετών και η μητέρα του έχει ξαναπαντρευτεί. Όπως λέει ο ίδιος, κανείς δεν τον πειράζει για την ουρά του, αλλά ίσα-ίσα τον αγαπάνε και τον αντιμετωπίζουν ως έναν πολύ σπουδαίο και σημαντικό άνθρωπο. 

\"\" 

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook