Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στην αστυνομία το ανατριχιαστικό έγκλημά του ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα για τη δολοφονία 41χρονης άστεγης την Κυριακή του Πάσχα, στην πλατεία Κατράκη, στη Γλυφάδα.

Ο 22χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι προσέφερε την άτυχη γυναίκα «θυσία στον Σατανά», είχε μυηθεί στον σατανισμό, όπως είπε από την ηλικία των 14 ετών. Εντοπίστηκε μετά συντονισμένες αστυνομικές έρευνες και στο Διαδίκτυο, όπου ο 22χρονος είχε υπαινιχθεί φόνο με σατανιστικά κίνητρα. Το θύμα, όπως ανέφερε στην «Κ» αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, είχε επιλεγεί τυχαία προκειμένου να γίνει «θυσία» στον αντίχριστο, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης γιορτής του χριστιανισμού.

Ο 22χρονος έφτασε στην πλατεία, έκοψε το χέρι του και με το αίμα του έγραψε το 666, έναν ανάποδο σταυρό και άλλα σατανιστικά σύμβολα σε ένα παγκάκι. Στη συνέχεια πήρε μια μεγάλη πέτρα και χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι την ανυποψίαστη άστεγη που κοιμόταν λίγα μέτρα πιο πέρα. Εβαλε την πέτρα σε νάιλον σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Την πέτρα εντόπισε η αστυνομία λίγες ώρες μετά τη δολοφονία. Οι Αρχές, εκτός από τα δείγματα DNA από το αίμα στο παγκάκι και τη σακούλα, εντόπισαν και αποτύπωμά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψη του 22χρονου ενδεχομένως να απέτρεψε και άλλο έγκλημα, καθώς φέρεται να προετοίμαζε και άλλη δολοφονία – θυσία στις 21 Ιουνίου, την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

kathimerini.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook