Τελικά στη Γενική Συνέλευση του ΑΟ Χανιά και κόντρα στις προσδοκίες… ουκ εγένετο φως. Παρά την κίνηση της ομάδας επιχειρηματιών με επικεφαλής το Νότη Ψυλλάκη να αναλάβουν να βγάλουν από το αδιέξοδο την ιστορική ομάδα των Χανίων… συμπαίκτες στην Γ.Σ. δεν προέκυψαν κι έτσι δόθηκε από την άμεσα ενδιαφερόμενη πλευρά παράταση στην αγωνία μέχρι το Σάββατο ούτως ώστε να βρεθούν άτομα που να ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ομάδα για να καλυφτεί και το «κενό» που έχει προκύψει στην άυξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Βέβαια στην διαδικασία παρέστη και ο πρόεδρος του Αγ. Δημητρίου Μανόλης Τζινευράκης που δήλωσε οτι χρειάζεται η βοήθεια όλων για να πάει μπροστά η ομάδα και οτι θα είναι δίπλα στον κ. Ψυλλάκη σε ότι χρειαστεί αλλά όταν ζητήθηκαν διευκρινήσεις για το ύψος του ποσού που υπροτίθεται να βάλει στους \”μπλε\” δεν ήταν ξεκάθαρος.

Η Γ.Σ. ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου Νίκου Χατζηδάκη, που ανέφερε ότι υπάρχει περιθώριο μέχρι την Πέμπτη (26/5) να υπάρξουν συνομιλίες με τους ποδοσφαιριστές για ενημέρωση της κατάστασης αλλά και για να μάθουν τι θα γίνει με τα χρήματα που τους οφείλονται.
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μανόλης Τζινευράκης που τόνισε ότι δεν φτάνει μόνο η κίνηση του κ. Ψυλλάκη και των συνεργατών του αλλά χρειάζεται στήριξη από όλη την πόλη για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Από την μεριά του στην διάρκεια της ομιλίας είπε ότι θα βάλει ένα ποσό στην ομάδα.
Επίσης μίλησε ο κ. Παντελής Ευθυμάκης που γνωστοποίησε τις προθέσεις του, ενώ και ο Νότης Ψυλλάκης αναφέρθηκε στα σχέδια και τον προγραμματισμό που έχει η «ομάδα» του.
Την καθοριστικότερη παρέμβαση έκανε το μέλος του Δ.Σ. παπά-Γιάννης Καραμουσαδάκης, που τόνισε ότι χρειάζονται πράξεις γιατί μια ζωή στην θεωρία όλα ήταν ωραία και ότι πρέπει να κινητοποιηθεί η διοίκηση να βρει μέλη μέχρι και 800 άτομα που θα συνδράμουν στην προσπάθεια ώστε να σταθεί στα πόδια του ο ΑΟΧ.
Τέλος τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του βασικού μετόχου (Jet Oil) Βαγγέλης Προκοπάκης που είπε ότι η οικογένεια Μαμιδάκη θα στηρίξει με το ίδιο ποσοστό που διατηρεί την ομάδα και θα βάλει 100.000 στην αύξηση κεφαλαίου, ενώ τόνισε ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα άτομα της κίνησης Ψυλλάκη, προτρέποντας όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να κάνουν γνωστά τα ποσά που θα βάλουν στον ΑΟΧ, όπως έκανε και ο κ. Ψυλλάκης (είπε για 40.000, τα 10.000 άμεσα και τα άλλα μέσα από διαφημίσεις και διαρκείας) πετώντας το… μπαλάκι στον κ.Τζινευράκη που δεν γνωστοποίησε ωστόσο με ποιο τρόπο και ποιο ποσό θέλει να εμπλακεί στα κοινά της ομάδας.
Στη Γ.Σ. βέβαια βρέθηκε και ο Σταύρος Πάτερος, που έχει δώσει και την ψυχή του, πέρα από λεφτά, στην ομάδα χωρίς να θέλει να πει κάτι, αφού είπε ότι θα μιλήσει στο τέλος.

Μάλιστα στο τέλος της διαδικασίας και μετά από παραπάνω από 3 ώρες ο Νότης Ψυλλάκης ανακοίνωσε τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι εμείς καταλήγουμε ύστερα από την διεξοδική συζήτηση που έγινε στα εξής:
Πέντε άνθρωποι επί του παρόντος και οσοιδήποτε άλλοι δηλώσουν  συμμετοχή από αύριο κιόλας στα γραφεία της ομάδας στα οποία θα είναι και ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Ντουντουνάκης αναλαμβάνουμε να συνεχίσουμε αυτή την πρωτοβουλία συγκέντρωσης των απαραίτητων χρημάτων τα οποία όλα θα προσμετρηθούν στην άυξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Μέχρι το Σάββατο κάθε μέρα θα υπάρχει δυνατότητα στον κ. Χατζηδάκη και στον κ. Ντουντουνάκη να δηλώνουν όσοι φίλοι θέλουν τι ποσό έχουν την διάθεση να βάλουν κατ’ αρχήν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και παράλληλα να λένε αν είναι σε θέση να αναλάβουνε άμεσα, μόλις εκδώσει η ομάδα, κάποια διαρκής ή να εγγράψουνε κάποια μέλη ή να φέρουν ήδη κατάσταση μελών. Αν μέχρι το Σάββατο δεν διαμορφωθεί μία καταστάση συγκεκριμένη με ονοματεπώνυμο που θα μας δίνει την δυνατότητα να μπούμε ότι συγκεντρώνουμε ένα κεφάλαιο το οποίο είναι της τάξης των 150.000 ή 200.000 ευρώ άμεσα, δίπλα σε αυτά που η Jet
Oil κάνει τη γενναία κίνηση και λέει ότι θα προσθέσει, νομίζω ότι δεν θα έχει η ομάδα δυνατότητα να προχωρήσει κι εμείς μετά ταύτα θα αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας. Δεν πρόκειται να μπούμε σε μία διαδικασία σισσύφεια».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook