Η δήλωση του υπουργού Παιδείας Α.Λοβέρδου πως δεν γίνεται να εφαρμόσει έναν προϋπολογισμό που έχει καταψηφίσει και πως έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι η κυβέρνηση θα γυρίσει σελίδα, προκάλεσε την αντίδραση της Φωτεινής Πιπιλή, η οποία τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «άπαιχτο» .

«Εκπλήσσομαι με τον Λοβέρδο, είναι άπαικτος, δεν μπορώ να ασχοληθώ» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA η κ. Πιπιπλή, επανέλαβε πως «από αλλού περιμέναμε το λαϊκισμό και από αλλού μας βγήκε».

«Κανέναν δεν πήρε στο τηλέφωνο με πυροβόλο όπλο ο πρωθυπουργός να του δώσει υπουργείο. Ο κ. Λοβέρδος ξύστηκε στη γκλίτσα του τσοπάνη, τι φταίω εγώ. Νομίζω πως το καλύτερο από όλα, είναι να κάτσει να δει τι μπορεί να κάνει στο υπουργείο του, που είναι πάρα πολύ ευαίσθητο με πάρα πολλά προβλήματα και να σταματήσει τις δηλώσεις», συνέχισε η γαλάζια βουλευτής.

Η κ.Πιπιλή τόνισε πως ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη αλλά οφείλει να αντιλαμβάνεται και το μέγεθος της σοβαρότητας που χρειάζεται σε ένα υπουργείο.

Αναφερόμενη στην αποχώρηση Στουρνάρα, η κ. Πιπιλή, εμφανίστηκε ικανοποιημένη από τις αλλαγές που έγιναν με τον ανασχηματισμό στο οικονομικό επιτελείο.

Ερωτώμενη για το αν θα ήθελε κάποιο υπουργείο, η ίδια δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν την ενδιαφέρει να γίνει υπουργός.

star.gr