Δηλώσεις για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ιαπωνία έκανε την Τετάρτη (18/06) ο Γιάννης Φετφατζίδης, που παρουσιάστηκε αισιόδοξος αναφορικά με τη συνέχεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Δείτε το σχετικό βίντεο και διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο άσος της Τζένοα και της Εθνικής Ελλάδος: 

Για το ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Κολομβία:

«Εντάξει, νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Συγκίνηση, περηφάνια και πολλή χαρά, αν και αυτό δεν συνδυάστηκε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τα δυνατά σημεία της Ιαπωνίας:

«Νομίζω πάνω-κάτω γνωστά είναι αυτά. Είναι η ταχύτητα της Ιαπωνίας. Δεν είναι πολύ ψηλή ομάδα. Υπάρχει ταχύτητα στην ομάδα. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να προσέξουμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να το αντιμετωπίσουμε αυτό.»

Για το πόσο επηρέασε την ομάδα η βαριά ήττα της πρεμιέρας:

«Δεν ήμασταν και στα καλύτερα μας μετά την ήττα από την Κολομβία. Το κλίμα ήταν λίγο βαρύ. Παρόλα αυτά μετά την πρώτη ημέρα μετά από το παιχνίδι, τη δεύτερη ημέρα ήμασταν καλά. Συνεχίσαμε και νομίζω ότι το ξεπερνάμε σιγά-σιγά, γιατί υπάρχει ένας αγώνας την Πέμπτη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά με μία νίκη συγκεντρώνουμε πάλι πολλές πιθανότητες για να προκριθούμε στους “16”.»

Για τις πιθανότητες νίκης απέναντι στην Ιαπωνία: 

«Είναι ένα παιχνίδι, όπως και με την Κολομβία. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Πάμε για νίκη. Όπως με την Κολομβία δεν έγινε αυτό, πάμε με την Ιαπωνία για νίκη και νομίζω αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα συγκεντρώνουμε αρκετές πιθανότητες. Είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι αυτό. Είναι σαν να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι. Δεν έγινε τίποτα με την πρώτη ήττα.» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook