Η Crete Holiday Homes, είναι ένα τουριστικό γραφείο, με έδρα την Αλμυρίδα Αποκορώνου, το οποίο ειδικεύεται στις on line κρατήσεις ενοικιαζόμενων βιλλών /μονοκατοικιών σε ολόκληρη την Κρήτη, ενώ παράλληλα παρέχει on line υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, δραστηριοτήτων και εκδρομών στην Κρήτη (με πιστωτική κάρτα/ηλεκτρονικές πληρωμές)!

Επαγγελματίες που διαθέτουν ενοικιαζόμενα καταλύματα (βίλλες/μονοκατοικίες), μπορούν να αναθέσουν τη διαχείριση του καταλύματος τους στην Crete Holidays Homes, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες διαχείρισης, υψηλού επιπέδου. Ήδη, η εταιρεία αποτελεί αποκλειστικό γραφείο-διαχειριστή, για αρκετές βίλλες, διευρύνοντας συνεχώς το portfolio πελατών της. Διαφημιστείτε με την Crete Holiday Homes και προωθήστε το brand του καταλύματος σας, σε ένα ευρύ κοινό δυνητικών πελατών απ’ όλο τον κόσμο (επικοινωνήστε εδώ για να μάθετε αναλυτικά για τους όρους συνεργασίας).

Επιπλέον, διαθέτοντας 10 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο της φιλοξενίας, η Crete Holiday Homes, πέρα από τις κρατήσεις διαμονής των πελατών της, αναλαμβάνει την οργάνωση και διεκπεραίωση σε μια σειρά από εξειδικευμένες ή μη υπηρεσίες, όπως:  τον προγραμματισμό του γάμου, μαθήματα καταδύσεων, κρατήσεις για εστιατόριο / μπαρ / κλαμπ, μαθήματα γιόγκα ή οποιαδήποτε άλλη ζήτηση των πελατών της, σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Άγιο Νικόλαο. 

Παρέχει δηλαδή, στους πελάτες της, μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που εξασφαλίζουν την ιδανική διαμονή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Βασικό μέλημα της Crete Holidays Homes, ως επαγγελματίας του τουρισμού στην Κρήτη, είναι εξυπηρετεί τους συνεργάτες και πελάτες της, με συνεπή και άμεσο τρόπο. Αντίθετα με τις απρόσωπες αλυσίδες και αυτόματα helpdesks από το εξωτερικό, σκοπός της εταιρείας είναι να αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην περαιτέρω αναβαθμίσουμε της αξίας του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.crete-holiday-homes.info

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook