Λίγες ώρες πριν τον «τελικό» απέναντι στην Ιαπωνία, ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ Μανιάτη και Τζαβέλλα έφερε αναστάτωση την Εθνική ομάδα
Η ηρεμία, που ήθελε ο Φερνάντο Σάντος μετά την «καταιγίδα» της πρεμιέρας απέναντι στην Κολομβία (3-0) και πριν το καθοριστικό παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Ιαπωνία, πήγε… περίπατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες μετά την προπόνηση υπήρξε «θερμό» επεισόδιο στα αποδυτήρια της Εθνικής ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα. Οι δύο παίκτες, ίσως επειδή είχαν και «χρωστούμενα» από τα φετινά ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες. Πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα έμεινε στα λόγια και δεν ήρθαν στα χέρια. Με την παρέμβαση των Γιώργου Καραγκούνη και Παναγιώτη Κονέ, που ήταν κοντά, το θέμα έληξε.
Το περιστατικό αναστάτωσε προσωρινά τις τάξεις της ομάδας, με τον Φερνάντο Σάντος να προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία. Μένει να φανεί πώς θα επιλέξει ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός να αντιμετωπίσει το ζήτημα και αν θα πάρει μέτρα.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Να ρίξει τους τόνους για το επεισόδιο μεταξύ Μανιάτη και Τζαβέλλα θέλησε η ΕΠΟ. Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως το θέμα πήρε μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική σημασία του, ενώ καθιστά σαφές πως όλα τα μέλη της Εθνικής είναι αφοσιωμένα στον σημαντικό αγώνα με την Ιαπωνία και διαβεβαιώνει πως παραμένει ομάδα. 
Η ανακοίνωση: 
«Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής: 
Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό. 
Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook