Μια 16χρονη Δανή τουρίστρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάσταση προχωρημένης μέθης. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που επιλήφθηκαν της υπόθεσης και διαπίστωσαν ότι η ανήλικη Δανή είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών σε δύο καταστήματα του Ρεθύμνου.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου κ. Κουρμούλης, έχει ήδη ζητηθεί από τον δήμο Ρεθύμνου να εκδοθεί απόφαση σφράγισης των δύο καταστημάτων.

Συγκεκριμένα η 16χρονη Δανή που βρίσκεται στο Ρέθυμνο για διακοπές με τους γονείς της, το βράδυ του Σαββάτου (21/5) βγήκε για διασκέδαση με δύο ενήλικους Δανούς. Στα δύο μπαρ που πήγαν η ανήλικη κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες ποτών και τα ξημερώματα της Κυριακής οι συνοδοί της την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όπως είπε ο κ.Κουρμούλης, οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν της υπόθεσης πήραν καταθέσεις από τους δύο ενήλικους καθώς επίσης και από την ανήλικη, μόλις συνήλθε, και διαπιστώθηκε η παράβαση των δύο καταστημάτων για τα οποία ζητήθηκε το σφράγισμά τους και όλες οι κυρώσεις που προβλέπονται από το Νόμο απαγόρευσης διάθεσης αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.