Την Κυριακή 15/06/14 διεξήχθη το καλοκαιρινό τουρνουά του τμήματος με συμμετοχή των αθλητών-αθλητριών της ακαδημίας. 
Παράλληλα διεξήχθη και το 2ο τουρνουά – OPEN για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, αλλά και για οποιονδήποτε ήθελε να συμμετάσχει και να διασκεδάσει. 
Το τουρνουά που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ακρωτηρίου (Καμπάνι – γήπεδο Μπάσκετ) σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις πενήντα (50). Μεταξύ αυτών, αθλητές και αθλήτριες του Όμιλου Αντισφαίρισης Χανίων, αλλά και αθλητές που ήρθαν ακόμα και από το Ηράκλειο. 
Το αγωνιστικό μέρος διήρκεσε πάνω από πέντε (5) ώρες και πρόσφερε πλούσιο θέαμα, σε πολλές περιπτώσεις υψηλού επιπέδου, αλλά και αρκετές συγκινήσεις στους θεατές, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν γονείς των συμμετεχόντων. 
Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας, απονομή αναμνηστικών συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και απονομή Μεταλλίων στους νικητές όλων των κατηγοριών. 
Συγκεκριμένα για την κατηγορία ΄΄Δημοτικού Σχολείου΄΄ νικήτρια αναδείχθηκε η ζωή Αγγελίδου που κέρδισε στον Τελικό τον Παναγιώτη Χαιδεμενάκη του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου, ενώ την Τρίτη και Τέταρτη θέση αντίστοιχα κατέκτησαν ο Γιάννης Χαριτάκης του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου και η Ανελή Βαμβακάκη. 
Στην Ανεξάρτητη Κατηγορία νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Σταγκουράκης που νίκησε στον Τελικό τον Βασίλη Κλέτσα, αθλητές και οι δύο του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου, ενώ την Τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα κατέκτησαν ο Χρήστος Αθανασάκης του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου και η Μαρία Τρύφωνος. 
Τέλος για την ΄΄Αγωνιστική Κατηγορία΄΄ στην οποία έγιναν συναρπαστικές αναμετρήσεις με θέαμα υψηλού επιπέδου μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Φανουράκης νικώντας στον Τελικό τον Σταύρο Σκαρλάφτη αθλητές και οι δύο του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου, ενώ την Τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα κατέκτησαν ο Μάνθος Οικονόμου, αθλητής κι αυτός του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου, και ο Ρώσος Dimitri. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Φανουράκης και ο Στέφανος Σταγκουράκης διατήρησαν τα σκήπτρα τους καθώς ήταν οι νικητές των αντίστοιχων κατηγοριών και στο Τουρνουά που διοργάνωσε τον προηγούμενο Μάιο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων. 
Ο τελικός απολογισμός για τον Αθλητικό Όμιλο Ακρωτηρίου είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακός, καθώς κατέκτησε τα 8 από τα 12 μετάλλια (3 η άλλη ομάδα των Χανίων και 1 ανεξάρτητη συμμετοχή).

Τις απονομές έκαναν, για τη ΄΄μικρή΄΄ κατηγορία ο Ταμίας του Ομίλου Κος Αντώνης Παπαγιαννάκης, για την ΄΄Ανεξάρτητη ο Κος Σταύρος Δρικάκης και για την ΄΄Αγωνιστική΄΄ ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου Κος Μαρινάκης Παύλος.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook