Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Βαγγέλης Στεφανάκης για την δολοφονία της 23χρονης φίλης του Φαίης πέρυσι τον Μάρτιο στη Νέα Μάκρη, ενώ η συγκατηγορούμενή του και αδελφή του θύματος, Μαριάννα Μπλάχα καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία.

Η εισαγγελέας ήταν \”καταπέλτης\” για τους δύο κατηγορούμενους και ανέφερε στην αγόρευσή της μεταξύ άλλων: \”Όταν η Φαίη Μπλάχα και ο Στεφανάκης έγιναν ζευγάρι, η Μαριαλένα από προστάτιδα έγινε ανταγωνίστρια. Χωρισμένη και χωρίς δουλειά έβλεπε την κατά 9 χρόνια μικρότερη αδελφή της να προτιμάται από τον κατηγορούμενο και έτσι ξεκίνησε να την διαβάλλει. Ο Στεφανάκης είπε ότι η επιλογή του ήταν η Φαίη, όμως δεν είχε ξεφύγει από την επιρροή της Μαριλένας\”.

Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της πρότεινε την ενοχή του Στεφανάκη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος γνώριζε πολύ καλά την δύναμή του, αφού ήταν θιασώτης των γυμναστηρίων και έκανε πολεμικές τέχνες, ενώ πρόσθεσε:

\”Τα χτυπήματα που δέχθηκε η Φαίη προκάλεσαν ακαριαία τον εγκεφαλικό της θάνατο. Όμως ο κατηγορούμενος δεν αρκέστηκε σε αυτά. Τη χτύπησε σε όλο της το σώμα. Το επιχείρημα ότι χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου διαψεύστηκε διότι δεν υπήρχε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού\”.

Μάλιστα για την εισαγγελέα ο Στεφανάκης δεν αγάπησε ποτέ την άτυχη Φαίη. Όπως είπε, ο κατηγορούμενος αγαπούσε μόνο τον εαυτό του, καθώς κολακευόταν που είχε γίνει το αντικείμενο του πόθου από δύο όμορφες αδελφές.

megatv.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook