Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου συνδιοργανώνει δράσεις με τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Ιουνίου η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου συνδιοργανώνει με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Σητείας που περιλαμβάνουν ανοιχτή συζήτηση για την αλληλεγγύη, παρουσίαση εγχειρημάτων αλληλεγγύης στην πόλη της Σητείας, συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, ανταλλακτικό παζάρι και συναυλία.

Επίσης με Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες δράσεις την Κυριακή 29/06/2014 Ώρα 11.00 – 12.30 στο Λιμάνι Αγίου Νικολάου :

Συμβολικός γύρος της πόλης. Μουσικό Πρόγραμμα με τον λυράρη Νεκτάριο Ατσαλάκη και τους συνεργάτες του. Χορευτικό δρώμενο από τη Σχολή Χορού «Dance Project».

16.00 Αναχώρηση Λεωφορείων από το Λιμάνι Αγίου Νικολάου προς Παχιά Άμμο. Εκδήλωση Υποδοχής από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Παχιάς Άμμου.

18.00 Έναρξη Αγώνα Δρόμου από Παχιά Άμμο προς Ιεράπετρα.

20.30 Πλατεία Δημαρχείου Ιεράπετρας Λήξη Αγώνα Δρόμου, απονομή βραβείων στους συμμετέχοντες.

21.00 Συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη και τον Δημήτρη Λάππα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου στηρίζει δράσεις που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα εξαρτήσεων και στέλνει μήνυμα ενότητας διεκδικώντας «Μια Κρήτη χωρίς εξαρτήσεις».