Ούτε μια, ούτε δύο αλλά 4 φορές με μέσα σε ένα βράδυ \”χτύπησε\” ένας 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Παλαιστίνης, σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πόλη των Χανίων με σκοπό την κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών, καθώς και την αποτροπή διαρρήξεων οχημάτων σε χώρους ευρείας επισκεψιμότητας στην πόλη των Χανίων, κατελήφθη ο 23χρονος από αστυνομικούς , κατά το χρόνο που επιχείρησε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 45χρονης ημεδαπής.

Αντιλαμβανόμενος ο 23χρονος τους αστυνομικούς πέταξε στο έδαφος ένα ψαλίδι, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πορτοφόλια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 23χρονος το βράδυ της 18/19.06.2014 είχε διαρρήξει ακόμη τέσσερα αυτοκίνητα ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών (55χρονου, 24χρονου ,46χρονης και 25χρονης) και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρήματα και αντικείμενα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές, για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook