Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χτες ο Ιταλός μεγαλο-εφοπλιστής και βασικός μέτοχος των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Εμμ. Γκριμάλντι με τους συνεργάτες του.

Ο λόγος είναι η πραγματοποίηση σήμερα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα γραφεία των Μινωικών στην 25ης Αυγούστου.

Ο κ. Γκριμάλντι και οι συνεργάτες του, αγαπούν ιδιαίτερα το νησί μας και έρχονται με ιδιαίτερη διάθεση κάθε φορά στο Ηράκλειο,από την Νάπολη της Ιταλίας.

Άλλωστε τα καλά αποτελέσματα της εταιρίας δίνουν την ευκαιρία για περαιτέρω στρατηγικούς σχεδιασμούς και όραμα παρά το γεγονός ότι οι τιμές των καυσίμων εξακολουθούν να αποτελούν το νούμερο ένα ζήτημα και πρόβλημα για την ναυτιλία.

Η ακτοπλοΐα άλλωστε μαστίζεται και από την συρρίκνωση της επιβατικής κίνησης τα τελευταία χρόνια, λόγο της Ελληνικής οικονομικής κρίσης, ωστόσο επειδή \”ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται …\” η διοίκηση της εταιρίας το χει έμπρακτα αποδείξει…ότι και στα δύσκολα μπορεί να πλέει σε \”ήρεμες θάλασσες\”.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ο κ Γκριμάλντι δηλώνει ικανοποιημένος για τις εταιρικές εξελίξεις και θεωρεί ότι τα δύσκολα στον κλάδο μπορούν με αντίστοιχους σωστούς χειρισμούς και στο μέλλον να επιφέρουν δυναμικά αποτελέσματα.

Το Ηράκλειο άλλωστε έχει σταθεί κοντά στην εταιρία,όπως και η εταιρία έχει στηρίξει με διάφορες δράσεις όλα αυτά τα χρόνια την τοπική οικονομία και την κοινωνία κι αυτό έχει καταγραφεί.

Κ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook