Γνωρίζοντας ότι ο όμιλος τους είναι δύσκολος οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στοχεύουν σε καλές εμφανίσεις στη β\’ φάση του πρωταθλήματος.


Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Τις υποχρεώσεις του στη ημιτελική (β’) φάση του πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων ξεκινά το Σάββατο (21/6) ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, αγωνιζόμενος σε έναν δύσκολο όμιλο, με αντιπάλους τη Βουλιαγμένη, το Παλαιό Φάληρο, τη Γλυφάδα και το Νηρέα Χαλανδρίου.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης, με την ομάδα των Γιάννη Ζαγουράκη και Τάσου Παραδά να στοχεύει σε καλές εμφανίσεις, γνωρίζοντας ότι το έργο της πρόκρισης στην τελική φάση αποτελεί δύσκολη υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η αποστολή, που αποτελείται από 15 παίκτες, δημιουργήθηκε με δυσκολίες, αφού οι αγώνες γίνονται παραμονές εξετάσεων στα σχολεία, με συνέπεια κάποια παιδιά να μην είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Επίσης, ο Μαλινάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και για το αν θα καταφέρει ν’ αγωνιστεί, θ’ αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων: Λαδόπουλος, Κουτρουλάκης, Μαλινάκης, Σπάχης, Μαυρακάκης, Παντερμάκης, Δασκαλάκης, Μπελώνης, Βουράκης, Μπιτσάκης, Μαστορακάκης, Μανιουδάκης, Πολυχρονάκης, Σκαραντωνάκης, Τσιστράκης.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων:

 

1η αγωνιστική Παρασκευή (20/6)

20:00 Νηρέας Χαλ. – Π. Φάληρο

21:00 Γλυφάδα – Βουλιαγμένη

Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων  

 

2η αγωνιστική Σάββατο (21/6)

09:30 Νηρέας Χαλ. – Ν.Ο. Χανίων  

10:30 Π. Φάληρο – Βουλιαγμένη

Ρεπό: Γλυφάδα

 

3η αγωνιστική Σάββατο (21/6)

19:30 Γλυφάδα – Νηρέας Χαλ.

20:30 Ν.Ο. Χανίων – Π. Φάληρο

Ρεπό: Βουλιαγμένη

 

4η αγωνιστική Κυριακή (22/6)

09:00 Π. Φάληρο – Γλυφάδα

10:00 Βουλιαγμένη – Ν.Ο. Χανίων  

Ρεπό: Νηρέας Χαλ.

 

5η αγωνιστική Κυριακή (22/6)

18:00 Ν.Ο. Χανίων – Γλυφάδα

19:30 Βουλιαγμένη – Νηρέας Χαλ.

Ρεπό: Π. Φάληρο


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook