Μετά το κλίμα αισιοδοξίας που επικράτησε στη Γενική Συνέλευση του Κισσαμικού ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ροκάκης, έδωσε το στίγμα του για την επόμενη ημέρα, με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.
Ο διοικητικός ηγέτης του εκπροσώπου των Χανίων στη Γ\’ Εθνική έβαλε τον πήχη πιο ψηλά για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής διοικητικής δουλειάς η ομάδα έφτασε σε επίπεδο Γ’ Εθνικής από πλευράς κατηγορίας, κερδίζοντας πανελλήνια τον ποδοσφαιρικό σεβασμό. Από την πλευρά μου και εκ μέρους της διοίκησης, βλέποντας και εισπράττοντας το σεβασμό, την ικανοποίηση και το αγκάλιασμα του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια και ότι αργά και σταθερά ο κόσμος της περιοχής της Κισσάμου, και όχι μόνο, Κισσαμίτες εντός και εκτός Κισσάμου, απόδημοι, δημότες και μη, αγκαλιάζουν την προσπάθεια, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις, αισθάνομαι χρέος να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη την προσπάθεια αυτή. Να ξεκινήσουμε πιο δυνατοί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και με την παρότρυνση των ανθρώπων που αγαπούν τον Κισσαμικό δεν μπορούμε παρά να βάλουμε τον πήχη λίγο πιο ψηλά και να πούμε ότι πάμε για μια καλύτερη πορεία. 

Κλείνοντας την ποδοσφαιρική σεζόν οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν, είτε με χρήματα, είτε προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε οποιοδήποτε κομμάτι της ομάδας και ήταν πάρα πολλοί αυτοί. Ήταν εξίσου σημαντική η βοήθεια αυτών που πρόσφεραν μια ώρα δουλειάς στον Κισσαμικό με αυτούς που έδωσαν λίγα ή πολλά χρήματα.

Η οικογένεια του Κισσαμικού έχει μεγαλώσει και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό διοικητικά, για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε τη νέα αγωνιστική περίοδο 

Σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας είναι και η Ακαδημία, που ποτέ δεν την παραμελήσαμε Ποτέ στη διάρκεια της διοίκησής μας δεν αφήσαμε τις υποδομές, για να πετύχουμε τους στόχους της πρώτης ομάδας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook