Τα  ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε. (Laundry Daskalakis), τα τελευταία 44 χρόνια έχουν καθιερώσει τη φήμη τους ως η μεγαλύτερη και πλέον καινοτόμος επιχείρηση στον τομέα των βιομηχανικών πλυντηρίων, στα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Στόχος της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, είναι να παρακολουθεί της εξελίξεις του χώρου και να προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα. Στα πλαίσια αυτά και με την επιδίωξη της εταιρείας να εξελίσσεται συνεχώς, τα ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια και σε νέους τομείς δραστηριότητας, οι οποίοι σχετίζονται με το χώρο της HO.RE.CA γενικότερα.

Συγκεκριμένα, από το 2013, τα ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε., αποτελούν τον αντιπρόσωπο της HOTELWARE GROUP, στα Χανιά και το Ρέθυμνο, παρέχοντας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και όχι μόνο, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που κυριολεκτικά τους λύνουν τα χέρια.

Ποια είναι όμως η HOTELWARE GROUP; Γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν, η HOTELWARE δραστηριοποιείται στην Κύπρο, στον τομέα του Ξενοδοχειακού κλάδου από το 1989, με τις δραστηριότητες της να επεκτείνονται σε όλα το φάσμα της HO.RE.CA. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει παραγωγικές μονάδες και γραφεία διανομής στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία. Εστιάζει στις ανάγκες των πελατών της και καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από καινοτόμα και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Συγκεκριμένα τα προϊόντα της HOTELWARE GROUP, επικεντρώνονται σε:

  • Απορρυπαντικά
  • Προϊόντα Προσωπικής Υγιεινής
  • Ατομικά Συσκευασμένα Μαντηλάκια
  • Ατομικά Συσκευασμένα Μπισκότα
  • Τραπεζομάντηλα
  • Στολές Κουζίνας


Απορρυπαντικά
: αποτελούν ένα σημαντικό αναλώσιμο για τις ξενοδοχειακές μονάδες και μονάδες τις εστίασης. Η Hotelware, παρέχει μια πολύ μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη καθαρισμού, από την πλέον απλή, μέχρι την εξειδικευμένη και απαιτητική. Μερικές από βασικές κατηγορίες απορρυπαντικών αφορούν σε: προϊόντα υγιεινής για την κουζίνα, απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων, απορρυπαντικά ιματισμού, απορρυπαντικά οροφοκομίας, καθώς και σύγχρονα δοσομετρικά συστήματα. Κάθε κατηγορία προϊόντων, περιέχει επιμέρους κωδικούς που αφορούν σε απολύτως εξειδικευμένα προϊόντα, όπως τα καθαριστικά λεκέδων για αντηλιακά & makeup, η σκόνη βιολογικού καθαρισμού και συντήρησης λιποπαγίδων κ.α. Όλα τα προϊόντα, περιέχονται σε σύγχρονες και πρακτικές συσκευασίες, των 5lt και 25lt.

\"\"


Προϊόντα Προσωπικής Υγιεινής
: αποτελούν άλλη μια σημαντική κατηγορία προϊόντων, όπου και πάλι η Hotelware παρέχει μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων όπως: σαπούνι αφρού με άρωμα, κρεμοσάπουνο αφρού, περιποιητικό σαμπουάν και μαλλακτική κρέμα μαλλιών, σαπούνι αφρού για μαλλιά και σώμα, σαμπουάν για μαλλιά και σώμα aromatherapy, gel για μαλλιά και σώμα. Τα προϊόντα, περιέχονται σε σύγχρονες και πρακτικές συσκευασίες, των 5lt.

\"\"


Ατομικά Συσκευασμένα Μαντηλάκια
: ένα προϊόν, το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και ευρύτερα για κάθε επιχείρηση. Με τα Ατομικά Συσκευασμένα Μαντηλάκια, μια εταιρεία μπορεί να παράσχει στους πελάτες της ένα μοντέρνο και χρηστικό προϊόν, το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υποδοχής της, ενώ επίσης λειτουργεί και ως διαφημιστικό μέσο. Κάθε επιχείρηση, μπορεί να δημιουργήσει τα «δικά» της μαντηλάκια, χρησιμοποιώντας στην εξωτερική συσκευασία, το λογότυπο και στοιχεία επικοινωνίας της, δίνοντας το δικό της στίγμα (με την υψηλής ποιότητας εκτύπωση οποιουδήποτε θέματος, προβάλει αποτελεσματικά την επιχείρηση σας). Τα μαντηλάκια διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές: εμποτισμένο μαντηλάκι με άρωμα, εμποτισμένο δροσιστικό μαντηλάκι, εντομοαπωθητικό υγρό μαντηλάκι, ήπιο αντισηπτικό μαντηλάκι, εμποτισμένο μαντηλάκι ντεμακιγιάζ κ.α. Οι διαστάσεις στις οποίες διατίθενται τα μαντηλάκια είναι 12×5 και 16×5.

\"\"


Ατομικά Συσκευασμένα Μπισκότα:
άλλο ένα προϊόν, το οποίο κινείται στην ίδια λογική με τα υγρά μαντηλάκια και το οποίο συνδυάζει επίσης τον πρακτικό χαρακτήρα με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες υποδοχής για την επιχείρηση που θα το επιλέξει, λειτουργώντας παράλληλα ως διαφημιστικό μέσο. Το ατομικά συσκευασμένο μπισκότο με γεύση βανίλιας, είναι το ιδανικό συνοδευτικό του καφέ.

\"\"

Βασικό χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω προϊόντων, αποτελεί η ιδανική προσέγγιση του value for money, η σχέση δηλαδή της ποιότητας του προϊόντος προς την τιμή αγοράς αυτού. Αποτελεί ένα βασικό στοιχείο στο οποίο δίνει έμφαση η HOTELWARE και το οποίο αποτελεί και βασικό στοιχείο αξιολόγησης για κάθε σοβαρή επιχείρηση.

Άλλο ένα στοιχείο το οποίο διακρίνει την HOTELWARE και τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, αφορά στις  πιστοποιήσεις των προϊόντων της, καθώς όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από τα απαραίτητα ISO. Παράλληλα, αποτελεί μια από τις ελάχιστες εταιρείες του κλάδου, η οποία διαθέτει πιστοποίηση EMAS (Enviromental Management System).  Το EMAS ή πιο συγκεκριμένα το Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Ελέγχου έχει ως βασικό στόχο να προάγει τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων σε θέματα περιβάλλοντος. Όπως είναι φυσικό, η HOTELWARE, επενδύει συνεχώς σε προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον και κατ’ επέκταση τον άνθρωπο.

Όλα τα προϊόντα της HOTELWARE GROUP, μπορείτε να τα βρείτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε., στα Λειβάδια Χανίων (τηλέφωνο 28210 36177) ή να τα γνωρίσετε από κοντά με επίδειξη που μπορεί να γίνει στο χώρο σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook