Επαγγελματικό σκηνικό θανάτου θυμίζει ο φόνος του πατέρα του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, Γιάννη, δύο χρόνια μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του γιου του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κάνουν λόγο για καρτέρι θανάτου σε βάρος του 77χρονου Γιάννη Καλοψιδιώτη χωρίς να μπορούν ακόμα να διακριβώσουν αν ο δράστης ήταν ένας ή πολλοί.

Εκεί που σίγουρα έχουν καταλήξει οι αστυνομικές αρχές είναι ότι ο 77χρονος πυροβολήθηκε από στρατιωτικό τυφέκιο με το μοιραίο τραύμα να είναι αυτό που προκλήθηκε στην κοιλιά. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο 77χρονος έχασε τη ζωή του από αιμορραγικό σοκ συνεπεία των τραυμάτων του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καλοψιδιώτης δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες.

\"\"

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα που επικαλούνται αστυνομικές πηγές η δολοφονία του 77χρονου αποτελεί μήνυμα προς τον επιχειρηματία ότι το σε βάρος του συμβόλαιο θανάτου είναι ακόμα σε ισχύ. Το 2012 ο Φάνος Καλοψιδιώτης είχε γλιτώσει από την επίθεση ενόπλων που γάζωσαν το αυτοκίνητό του επειδή δεν βρισκόταν μέσα σε αυτό την ώρα εκείνη. Αντίθετα τον θάνατο είχαν βρει τρεις Κύπριοι και δυό Ρουμάνοι.

Μοναδική αυτόπτης μάρτυρας του φονικού είναι η γυναίκα του 77χρονου που βρισκόταν μαζί του όταν εκείνος άκουσε γαβγίσματα, βγήκε από το ράντσο του και δέχθηκε τα πυρά.

Ήδη από το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί ανακρίνουν πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα για το φονικό ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να κληθεί για κατάθεση και ο υιός του θύματος, Φάνος Καλοψηδιώτης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook