Στα Χανιά βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας τεχνικής κολύμβησης της Κολομβίας, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 30 Ιουνίου στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας.
Οι Κολομβιανοί έκαναν μάλιστα το Σάββατο (21/06) την πρώτη τους προπόνηση.
Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ:
Την πρώτη της προπόνηση στο Κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποίησε το Σάββατο (21/6) το πρωί η Εθνική ομάδα της Κολομβίας η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, που εισέρχεται πλέον στην τελική του ευθεία για να ξεκινήσει.
Η Εθνική Κολομβίας είναι η πρώτη αποστολή που φτάνει στα Χανιά όταν μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται ν’ ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες 24 χώρες, μεταξύ των οποίων ασφαλώς και η Ελλάδα.
«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα Χανιά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ήρθαμε από την Κολομβία με μία αποστολή 12 αθλητών και οι στόχοι μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία, ενδεχομένως με κάποιες θέσεις μέσα στα μετάλλια», δήλωσε ο προπονητής των Κολομβιανών, Αντρές Βαλντεράμα.
Όσον αφορά τις πρώτες εντυπώσεις της κολομβιανής αποστολής από τα Χανιά: «Φτάσαμε την Παρασκευή (20/6) το απόγευμα και δεν έχουμε προλάβει ακόμα να δούμε την πόλη. Σίγουρα όμως αυτό θα το κάνουμε μέσα στο σαββατοκύριακο. Η πρώτη μας εντύπωση πάντως είναι ότι πρόκειται για ένα πανέμορφο μέρος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Οι άνθρωποι μας υποδέχτηκαν πολύ ζεστά και νιώθουμε πολύ άνετα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook