Ο Αλέξανδρος Ρήγας σε συνέντευξη του στο ένθετο “Radar” της εφημερίδας «’Έθνος της Κυριακής» αποκάλυψε όλα τα σχέδιά του για το θεατρικό μιούζικαλ με την Δέσποινα Βανδή, αλλά και τι συμβαίνει στα παρασκήνια της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Τα κορίτσια με τα μαύρα».

Όταν ρωτήθηκε για το θεατρικό έργο που προορίζεται για το «Παλλάς» με πρωταγωνίστρια την 41χρονη τραγουδίστρια, αποκάλυψε: «Ισχύει ότι ετοιμάζουμε με τον Δημήτρη Αποστόλου και την Ελληνική Θεαμάτων ένα μιούζικαλ αμιγώς δικό μας κι όχι αυτό που κυκλοφορεί… Στο μιούζικαλ που ετοιμάζουμε, η Δέσποινα υποδύεται μια ηθοποιό της δεκαετίας του ’60 η οποία γυρίζει ένα κινηματογραφικό μιούζικαλ από αυτά που άφησαν εποχή»

Σχετικά με την πλοκή του έργου δήλωσε :«Θα την δούμε να καμώνεται ότι έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, η αλήθεια όμως είναι ότι διατηρεί παράνομη σχέση με ανώτατο αξιωματούχο της χώρας μας! Της το επιβάλλουν για τα εξώφυλλα της εποχής-δεν γίνονται μόνο τώρα αυτά! Το “fake” δεν είναι ίδιον του σήμερα». Όσον αφορά τον πρωταγωνιστή που θα είναι στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή: «Για τον ρόλο του ζεν πρεμιέ πάντως θα θέλαμε ιδανικά τον Αλέξη Γεωργούλη και για τον ρόλο του αξιωματούχου τον Χρήστο Λούλη. Δεν έχουμε συζητήσει με κανέναν όμως!»

Σχολιάζοντας τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με την Χρύσα Ρώπα και εκείνη να αποχωρεί από τα «Κορίτσια με τα μαύρα» εξήγησε: «Η Χρύσα είναι δικός μου άνθρωπος, είναι οικογένειά μου. Ποτέ δεν σκοτωθήκαμε με την έννοια που το λένε οι άλλοι». Σχολιάζοντας τις σχέσεις των ηθοποιών αφού κλείσουν τα φώτα της σκηνής, συμπλήρωσε: «Υπήρξαν εντάσεις, υπήρξαν εκρήξεις, υπήρξαν και προστριβές. Όπως υπήρξαν και υπαναχωρήσεις. Όλοι βάζουμε νερό στο κρασί μας. Και γιατί στην τελική να αγαπιούνται όλοι στα καμαρίνια;»

Τέλος, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν ασχολείται πλέον με την τηλεόραση: «Την αγαπώ την τηλεόραση, της οφείλω πάρα πολλά και το ότι έμεινα εκτός φέτος οφείλεται στο ότι έτρεχα με τα θεατρικά μου “χτυπήματα”. Δεν σου κρύβω όμως ότι με χαλάει πολύ και το κλίμα “Κάνε μια φτηνή σειρά”».


yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook