Ειναι ο εγκληματίας με το αγγελικό πρόσωπο. Η φωτογραφία κατά τη σύλληψή του από την αστυνομία της Καλιφόρνια έχει γίνει viral και χιλιάδες θαυμάστριές του παραληρούν για χάρη του.

Από τη στιγμή, που αναρτήθηκε η φωτογραφία του Τζέρεμι Μικς, 30 ετών, στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενη από την ανακοίνωση εκτός της δικής του σύλληψης και ακόμη τριών μελών της συμμορίας, ακολούθησε μία φρενίτιδα θαυμασμού από τον γυναικείο πληθυσμό.

Τα σχόλια, οι κοινοποιήσεις και τα λεγόμενα «likes» ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής, η φωτογραφία του 30χρονου εγκληματία ξεπερνούσε τις 35.250 «likes», τις 11.260 σχόλια, ενώ οι κοινοποιήσεις είχαν φτάσει τις 3.665.

Σύμφωνα με τα διεθνή δίκτυα, ο 30χρονος είναι παντρεμένος με παιδί και μόλις χθες «έσπασε» τη σιωπή του μιλώντας στο κανάλι ABC\’s News 10. «Εκτιμώ όλη την προσοχή, αλλά θέλω να ξέρετε ότι αυτό δεν είμαι εγώ στην πραγματικότητα. Δεν είμαι διάσημος εγκληματίας».

Ο Μικς συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία ενώ έχει ήδη εκτίσει 9 χρόνια σε φυλακή για κλοπή αυτοκινήτου.

Η μητέρα του Μικς Katherine Angier υποτίθεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να έχει δημιουργήσει τη σελίδα GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που έχει οριστεί ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του γιου της.

\"\"

\"\"

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Με την αδελφή του

 

\"\"

 

\"\"

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Χαρούμενες στιγμές με τον γιο του

\"\"

 

\"\"

\"\"

Η μητέρα του Μικς

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook