Η Elizabeth Walker αποφάσισε να αφήσει τη μισή της περιουσία στο toyboy της γιατί, όπως λέει η ίδια σε ένα γράμμα που άφησε στις κόρες της Alison Walker και Jennifer Rowan, εκείνες έχουν λάβει σημαντικά ποσά από εκείνη όλα αυτά τα χρόνια.
Η συγκεκριμένη επιστολή ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, όπως διαβάζουμε στη Dailymail, καθώς οι κόρες της γυναίκας, που δεν είναι πια στη ζωή, και ο σύντροφος της μητέρας τους ο 35χρονος Michael Badmin είναι σε δικαστική διαμάχη. Στην ίδια επιστολή ζητά από τις κόρες της να δείξουν κατανόηση και να σεβαστούν τη απόφασή της.

\"\"
Οι κόρες της Jennifer Rowan και Alison Walker

Η δικαστική διαμάχη αφορά σε ένα αγρόκτημα της μητέρας τους αξίας 1,2 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο και βρίσκεται στο Kent.

Η Elizabeth Walker πέθανε το Φεβρουάριο του 2010, σε ηλικία 53 ετών, καθώς είχε όγκο στο κεφάλι. Έφυγε από τη ζωή σχεδόν ένα μήνα αφού είχε συντάξει τη διαθήκη της και στην οποία μοίραζε στη μέση την περιουσία της στις κόρες και στο σύντροφό της. Οι κόρες της ισχυρίζονται ότι η μητέρα ρους δεν είχε σώας τα φρένας όταν συνέταξε τη διαθήκη.

Ο σύντροφός της μητέρας τους δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από την περιουσία. Η σχέση τους ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2005. Αρχικά κρατήθηκε μυστική μέχρι να βγει το διαζύγιο της. Εκείνη διεγνώσθη με καρκίνο το 2009.

Στην επιστολή εξηγεί στις κόρες της την απόφασή της να μοιράσει στα τρία την περιουσία της και λέει ότι πάνω από όλα ήθελε να είναι δίκαιη και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

«Αισθάνομαι ότι στη ζωή μου σας προσέφερα ό,τι καλύτερο μπορούσα και από οικονομικής πλευράς κάτι που σας βοήθησε να σταθείτε στα πόδια σας και να ξεκινήσετε τη ζωή σας. Σας έδωσα ολόκληρη την περιουσία που κληρονόμησα από την μητέρα μου. Θεωρώ ότι αναγνωρίζετε ότι έκανα τα πάντα για εσάς».

Και συνεχίζει: «Αποφάσισα να μοιράσω την περιουσία μου στα τρία. Θα πάρει η καθεμία από εσάς από 25% και η άλλη μισή θα πάει στο σύντροφό μου που ήταν στο πλάι μου όλα αυτά τα χρόνια».

Η ίδια λέει ακόμα ότι δεν αφήνει τίποτα στον πρώην άντρα της λόγω της κωλυσιεργίας του στο να της δώσει διαζύγιο.

Οι δύο κόρες έχουν προσβάλει τη διαθήκη και θεωρούν ότι η μητέρα τους δεν είχε σώας τα φρένας όταν συνέταξε τη διαθήκη. Η υπόθεση συνεχίζεται στα δικαστήρια.

\"\"
Η επιστολή της μητέρας στις κόρες της

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook