Σε 3ωρη στάση εργασίας και γενική συνέλευση θα προχωρήσουν τη Δευτέρα 30 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ, διαμαρτυρόμενοι για την αξιολόγηση.

Στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ αναφέρεται:

"Ο αγώνας μας ενάντια στο νόμο-σφαγείο 4250/2014 για την αξιολόγηση υπηρεσιών και εργαζομένων συνεχίζεται.

Η άρνηση της κυβέρνησης για κατάργηση του νόμου παρά την καθολική διαμαρτυρία μας, τις 2 απεργιακές κινητοποιήσεις και τις δεκάδες χιλιάδες υπογραφές εργαζομένων στα νοσοκομεία μας βάζει μπροστά στο καθήκον της ακύρωσης στην πράξη της εφαρμογής του νόμου.

Τη Δευτέρα 30/6/14 στη στάση εργασίας πραγματοποιούμε Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και επικαιροποιούμε την οργάνωση και τη συνέχιση των δράσεων που αποφασίστηκαν στην προηγούμενη συνέλευση και που πανελλαδικά οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία παρόμοια έχουν αποφασίσει.

Μετά τη συνέλευση προχωρούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση και απαιτούμε τη μη έκδοση επιμερισμού των ποσοστώσεων του νόμου 4250 στο νοσοκομείο μας.

Τις επόμενες μέρες αν προχωρήσουν στην εφαρμογή του νόμου:

• Αρνούμαστε την αυτοαξιολόγηση και στα έντυπα που θα μας επιδοθούν συμπληρώνουμε μόνο το όνομά μας και τα καταθέτουμε στο Σωματείο για να τους τα στείλουμε πίσω.

• Απέχουμε-απεργούμε από το καθήκον της αυτοαξιολόγησης, του εισηγητή και του αξιολογητή-βαθμολογητή ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου όσο χρειαστεί για το επόμενο διάστημα, όπως έχει αποφασιστεί Πανελλαδικά.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την οριστική ακύρωση του νόμου μέχρι τη νίκη μας. "