Το hippie style είναι άλλη μια τάση της μόδας γι’αυτό το καλοκαίρι.Είναι ένα στυλ που χαρίζει φοβερή άνεση, αλλά και τρομερή θηλυκότητα, αυτό δηλαδή που θέλουμε όλες. Ας δούμε μερικά tips για να το τελειοποιήσουμε το hippie στυλ μας, σύμφωνα με το misswebbie.

1. Χρώμα και πάλι χρώμα. Φόρεσε φωτεινά χρώματα σε μπλουζάκια, φορέματα ακόμη και παντελόνια.

2. Είναι ιδανική εποχή για το hippie look, αφού τα cropped tops που είναι στη μόδα είναι βασικό κομμάτι για ένα hippie κορίτσι.

\"hipp4\"

3. Για να αποφύγεις να δείχνεις βγαλμένη από άλλη εποχή, μην φορτώνεσαι. Αν επιλέξεις ένα μακρύ, φαρδύ φόρεμα, φόρεσε μεγάλο καπέλο ή hippie κοσμήματα. Μην τα βάζεις όλα μαζί μόνο και μόνο επειδή έχουν hippie αέρα.

4. Κράτα το μακιγιάζ σου σε φυσικούς τόνους. Πρέπει να δείχνεις χαλαρή και απλή. Η πολλή επιτήδευση δεν ταιριάζει με αυτό το στυλ.

5. Άσε τα μαλλάκια σου ελεύθερα. Τα κυματιστά μαλλιά είναι ιδανικά για να ολοκληρώσεις το look σου. Φυσικά, hippie στυλ χωρίς πλεξουδάκια δεν γίνεται. Για μία extra πινελιά, προμηθεύσου κορδέλες.

\"hip3\"

6. Φόρεσε μακριές πολύχρωμες ή floral φούστες. Αν η φούστα σου είναι μονόχρωμη, δέσε ένα πολύχρωμο φουλάρι στη μέση σου και αμέσως θα αλλάξει όλο το σύνολο. Η ιδανικότερη επιλογή για το επάνω μέρος είναι ένα λευκό top.

7. Συνδύασε το boyfriend jean σου με στενό floral top. Εύκολο έτσι;! Όλες έχουμε αυτά τα 2 κομμάτια στη ντουλάπα μας.

\"hip2\"

8. Τα κοσμήματα, οι μεγάλες τσάντες, τα πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου και οι σαγιονάρες θα ολοκληρώσουν το look σου.

\"hip1\"

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook