Ο ντόρος που δημιούργησε με την εκκεντρική εμφάνισή της έκανε τους Ελληνες να τη θεωρήσουν ιδανική «καλεσμένη» για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο πιο. ανατρεπτικό νησί της Ελλάδας. Τη Μύκονο. Ο μεγάλος νικητής της φετινής Γιουροβίζιον, Τόμας Νόιβιρτ, θα έρθει στην Ελλάδα για μια εμφάνιση ως Κοντσίτα Βουρστ, αλλά και για διακοπές.
Η είδηση «έσκασε» λίγες μέρες μετά τη νίκη της στη Γιουροβίζιον, καθώς ανάμεσα στις χώρες που ενδιαφέρθηκαν να τη φιλοξενήσουν ήταν και η δική μας.
Ωστόσο, οι υψηλές απαιτήσεις της. νέας σταρ ήταν η αφορμή για να υπάρξουν διαφωνίες με τους Ελληνες επιχειρηματίες και να φαντάζει μακρινός ο ερχομός της στη χώρα μας.
Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις τόσο με τον ίδιο τον καλλιτέχνη όσο και με τους μάνατζέρ του, η συμφωνία «έκλεισε». Εκείνη «έριξε» το ποσόν και οι Ελληνες αποφάσισαν να της ικανοποιήσουν κάθε άλλη επιθυμία που αφορούσε την ξεχωριστή διαμονή της στο νησί. Πόσα ζητούσε; Αρχικά 70.000 ευρώ «ακατέβατα», που λένε, όμως το ποσόν κρίθηκε απαγορευτικό από τους ιδιοκτήτες του μπαρ. Ετσι, άρχισε να πέφτει η τιμή, μέχρι που, όπως λέγεται, συμφώνησαν στα 30.000 ευρώ.
ΤΟ SHOW. Ετσι, η Κοντσίτα θα πατήσει το πόδι της στο «νησί των ανέμων» το Σάββατο 5 Ιουλίου και θα κάνει την εμφάνισή της στο. κοινό μία μέρα μετά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η μία και μοναδική εμφάνισή της θα γίνει είτε στο περίφημο «Jackie O\’», που είναι το διασημότερο μπαρ της Μυκόνου, είτε στο gay hotel «Elysium», όπου και θα καταλύσει η σταρ.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες γίνονται διαπραγματεύσεις και με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, ώστε να εξασφαλίσουν εκείνοι τη μία και μοναδική εμφάνισή της. Οσον αφορά το «Jackie O\’», έχει πελάτες και δηλωμένους fans τα μέλη της παγκόσμιας επιχειρηματικής και σχεδιαστικής αφρόκρεμας που επισκέπτονται το νησί, ενώ από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του μπαρ έγιναν θαμώνες του διασημότητες όπως ο Κάλβιν Κλάιν, ο Τζορτζ Μάικλ και ο μακαρίτης Αλεξάντερ ΜακΚουίν.

Οι θαμώνες του «Jackie O\’» απολαμβάνουν τη μουσική, το ποτό και το drag queen show χωρίς να τους ενοχλεί κανένας, καθότι απαγορεύεται να εισέλθουν παπαράτσι στο εσωτερικό του χώρου. Τι θέλει η ίδια; Οπως μας αποκάλυψαν άνθρωποι του νησιού, επιθυμία της είναι ένα μικρό ταχύπλοο για να μετακινείται στις παραλίες, καθώς θέλει να αποφύγει την πολλή. μετακίνηση αλλά και τα βλέμματα, αφού, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, θα έχει μαζί της και τον «άνθρωπό» της. Επίσης, επειδή η παραμονή της στην Ελλάδα θα είναι μικρή, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επιτρέπουν κάτι διαφορετικό, ζήτησε μόνο ελληνική κουζίνα, κατάλευκα σεντόνια και πολλά λουλούδια μέσα στο δωμάτιο.
ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. Οπως όλα δείχνουν, η εμφάνιση στην Ελλάδα θα είναι η τρίτη κατά σειρά της περιοδείας της, αφού η πρώτη μετά τη νίκη της στη Γιουροβίζιον θα γίνει στην Ιρλανδία.

Η Κοντσίτα είπε το «ναι» και δέχτηκε να εμφανιστεί την Παρασκευή στις 27 Ιουνίου στο Dublin Pride Festival (Φεστιβάλ Υπερηφάνειας του Δουβλίνου). Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα «George», που λειτουργεί 25 χρόνια και έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, και το εισιτήριο για το κοινό θα είναι 15 ευρώ. Λίγες μέρες μετά, στις 4 Ιουλίου, η Αυστριακή τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision 2014 θα είναι special guest στο Shangay Pride στη Μαδρίτη, όπου και θα κάνει ντουέτο με την Ισπανίδα τραγουδίστρια Ruth Lorenzo.

apospasma.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook