Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στη διοργάνωση του 9ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

\”Σε αυτό το φεστιβάλ διεκδικούμε τη Mare Nostrum τη δική μας θάλασσα, τη Μεσόγειο. Δεν θέλουμε τη Μεσόγειο θάλασσα νεκρή από τα χημικά του πολέμου, ούτε θάλασσα νεκροταφείο προσφύγων. Η δική μας θάλασσα είναι αυτή που ενώνει τους λαούς, με τους πολιτισμούς και τους αγώνες για ελευθερία, αξιοπρέπεια, αυτοδιάθεση. Η Mare Nostrum σηματοδοτείται από τα κινήματα. Ενώνει όσους αντιστέκονται, από τους διαδηλωτές στην Τουρκία μέχρι τις καταλήψεις στέγης στην Ισπανία. Συνδέει διαφορετικές εστίες αγώνα και στο δικό μας τόπο. Είναι η θάλασσα των δίκαιων διεκδικήσεων, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας. Είναι ο τόπος που η πολυμορφία των αντιστάσεων μπορεί να γεννήσει ένα καινούριο κόσμο\” αναφέρει ο Σύλλογος υπενθυμίζοντας το χώρο και το χρόνο συνάντησης.

\”Για αυτή τη Μεσόγειο θα συναντηθούμε, θα συζητήσουμε, θα τραγουδήσουμε το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Ιουνίου στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, στο 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης\”.

Τα παιδιά στο Φεστιβάλ

Αυτή τη φορά ο σύλλογος ανέλαβε το παιδικό πρόγραμμα! Μαζί με τα παιδιά, για να παίξουμε, να κατασκευάσουμε, να τραγουδήσουμε, να απολαύσουμε τις παραστάσεις. Εδώ θα δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:  http://www.tokaravani.gr/2014/06/analitiko-programma-9ou-antiratsistikou-festival-kinonikis-allilengiis-chanion/

Πριν το Φεστιβάλ

Πριν από το φεστιβάλ και συγκεκριμένα την Παρασκευή 27/6 κατά τις 6μ.μ. δίνουμε άλλο ένα ραντεβού στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας για την διαμόρφωση του χώρου που θα διεξαχθεί το παιδικό πρόγραμμα. Ελάτε να βάλουμε την πινελιά μας στον όμορφο αυτό χώρο!

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ είτε στο περίπτερο του συλλόγου είτε στη ροή του προγράμματος ας δηλώσουν διαθεσιμότητα στη διεύθυνση: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook