Είναι οριστικό! Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Χανιά και αυτός που καλείται να προχωρήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τη Δευτέρα (23/06) υπήρξε στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ του Πειραιώτη προπονητή και του προέδρου του ΑΟΧ Νίκου Κατσιγιάννη, στην οποία οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε όλα αναφορικά με τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. 
Το Flashnews.gr σας είχε ενημερώσει από τις 8 Ιουνίου (ΕΔΩ) ότι ο έμπειρος τεχνικός ήταν ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Μουράτ Σεροπιάν, και παρόλο που δεν προχώρησε το \”deal\” της ομάδας με τον Χανιώτη επιχειρηματία που είχε την αρχική συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Άρη, ο ίδιος \”κατηφορίζει\” στα Χανιά.

Το βιογραφικό του

Είναι γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1967 στη Νίκαια και έπαιξε ποδόσφαιρο στην Προοδευτική από το 1987 έως το 1999.

Στην ομάδα του Κορυδαλλού ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 1999-2000, μένοντας στην τεχνική ηγεσία για πέντε σεζόν, εκ των οποίων οι τρεις ήταν στην Α\’ Εθνική. Στη συνέχεια δούλεψε σε Πανηλειακό, Απόλλωνα Λεμεσού, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, Βύζαντα Μεγάρων, Αιγάλεω, Βέροια, Διαγόρα Ρόδου, Ηρακλή, Δόξα Δράμας και Άρη Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook