Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε δικαστήριο του Μπρίστολ σε τρεις νοσοκόμους ενός γηροκομείου για κακομεταχείριση μιας 79χρονης τροφίμου που πάσχει από άνοια.

Στο δικαστήριο προβλήθηκε ένα βίντεο που άφησε άφωνους δικαστές και ενόρκους, αφού έδειχνε τους νοσοκόμους να σπρώχνουν και να τραβολογούν την άτυχη Γκλάντις Ράιτ, ενώ παράλληλα την έβριζαν και την προσέβαλαν.

\"gynaika1.jpg\"

\"gynaika2.jpg\"

Σε κάποιο σημείο του βίντεο, ο ένας από αυτούς προσπαθεί με το ζόρι να ανοίξει τα μάτια της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ ένας άλλος την σπρώχνει πάνω στο κρεβάτι για να την αλλάξει.

\"gynaika3.jpg\"

Η αποκρουστική συμπεριφορά των τεσσάρων ανδρών αποκαλύφθηκε αφού ο γιος της γυναίκας τοποθέτησε μέσα στο δωμάτιό της κρυφή κάμερα.

\"gynaika4.jpg\"

Μάλιστα αναστατώθηκε τόσο πολύ όταν είδε το βίντεο, που το κατέθεσε αμέσως στην αστυνομία, με αποτέλεσμα οι τέσσερις νοσοκόμοι να συλληφθούν.

\"gynaika5.jpg\"

Οι κραυγές της αβοήθητης γυναίκας προκαλούν ανατριχίλα, ενώ και η διεύθυνση του γηροκομείου ψάχνει τώρα τρόπους για να τα μαζέψει και να διορθώσει την ζημιά που προκάλεσαν οι υπάλληλοί της.

\"gynaika6.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook