Κάντε βουτιά στην αδρεναλίνη, αγγίζοντας τα όρια σας και απολαμβάνοντας μια αξέχαστη εμπειρία!

Αυτές οι απίστευτες νεροτσουλήθρες θα σας στείλουν σε ελεύθερη πτώση, γυρίζοντας σας σε κύκλους, με ταχύτητες όσο 65 μίλια την ώρα.

Κατακόρυφη τσουλήθρα στο πάρκο Disney World, Ορλάντο, Φλόριντα

\"\"

Έχοντας την αίσθηση της ελεύθερης πτώσης, αφού στο πρώτο της κομμάτι είναι απόλυτα κατακόρυφη, η νεροτσουλήθρα στο πάρκο Disney World ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Οι τολμηροί ξεκινούν την πτώση από ύψος 36 μέτρων.

Mammoth στο πάρκο Holiday World, Ιντιάνα

\"\"

Το μακρύτερο coaster νερού στον κόσμο μπορεί να φιλοξενήσει έξι επιβάτες σε έναν μεταφορικό ιμάντα, οδηγώντας τους σε μια πτώση σε γωνία 45 μοιρών. Θα περάσουν δυόμιση λεπτά για να διασχίσει κάποιος αυτή τη νεροτσουλήθρα.

F5: Twin Twisters στο Schlitterbahn, Γκάλβεστον, Τέξας

\"\"

Αυτές οι δυο νεροτσουλήθρες είναι πλεγμένες η μια με την άλλη, ενώ από μέσα τους περνούν 3406 λίτρα νερού, δίνοντας ώθηση στους επιβάτες τους 35 μίλια την ώρα.

Insano στο Beach Park, Fortaleza, Βραζιλία

\"\"

Μια από τις ψηλότερες νεροτσουλήθρες του κόσμου, με ύψος όσο ένα 14 όροφο κτήριο, προσφέρει εκτός από μια απίστευτη εμπειρία διασκέδασης, μαγευτική θέα στην περιοχή. Για όποιον προλάβει, βέβαια, αφού από την αρχή ως το τέλος, η διαδρομή διαρκεί μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Jumeirah Sceirah στο Wild Wadi Waterpark, Ντουμπάι

\"\"

Αυτή η νεροτσουλήθρα, ύψους 126 μέτρων στέλνει τους αναβάτες της σε μια θεαματική πτώση με ταχύτητα πάνω από 50 μίλια ανά ώρα. Στα μπόνους είναι η μοναδική θέα της ακτής του Ντουμπάι.

Behemoth Bowl στο Chimelong Water Park, Guangzhou, Κίνα

\"\"

Μετά από μια πτώση 19 μέτρων, η φυγόκεντρος δύναμη γυρίζει τέσσερις αναβάτες μέσα σε ένα τεράστιο πλαστικό μπολ. Απολαύστε τον στροβιλισμό, αφού η διαδρομή διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα.

Wiegand Maelzer Slide Tower, Oetzel, Αυστρία

\"\"

Αυτή η εντυπωσιακή κατασκευή διαθέτει πέντε ολισθητήρες, μήκους 100 μέτρων, οι οποίοι διαθέτουν βατήρα στο κάτω μέρος τους, αφήνοντας τους αναβάτες τους να πέσουν στην πισίνα μετά από μια πτώση στον αέρα.

Verrückt στο Schlitterbahn, Kansas City, Kansas

\"\"

Υπάρχουν πολλές μεταφράσεις για τη γερμανική λέξη verrückt. Κάποιες από αυτές είναι εκκεντρικός ή μανιακός. Όλες οι λέξεις φαίνονται κατάλληλες για την ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου, που εγκαινιάστηκε την άνοιξη στο πάρκο Schlitterbahn στην πόλη του Κάνσας. Μια βουτιά 51 μέτρων, ακολουθείται από μια ανηφορική διαδρομή και στη συνέχεια έρχεται άλλη μια πτώση 15 μέτρων.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook